Bavarci našli pojačanje, kupuju Novozelanđanina?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 24.06.2019.
19:35
Izvor: Sportske.net

Interesantan izbor uprave šampiona Nemačke.

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Minhenski Bajern je potvrdio svoju dominaciju Nemačkom, u minuloj sezoni su osvojili duplu krunu iako je ove godine Borusija bila itekako blizu da svgrne nemačkog giganta sa trona.

Kraj sezone su obeležili i odlasci velikih vedeta tima iz Minhena, pre svih, posle skoro deset godina u crvenoj opremi nećemo videti ni Franka Riberija, ni Arjena Robena. Klub se takođe pojačao u defanzivnom smislu, najveće ime za sada je svakako Lukas Ernandez, ali svakako da će Bavarci nastaviti sa traganjem pojačanja u ofanzivnom delu terena.

Pored sijaset imena koji se povezuju sa šampionom Nemačke, danas mediji prenose da je klub sa "Alijanc" stadiona blizu dovođenja odličnog Novozelanđanina, Sapreta Sinha.

Dvadesetogodišnjak se najbolje snalazi na poziciji "deset", igrao je prošle godine sa Kaluđerovićem u Velington Finksima, bio je jedan od najboljih igrača australijske A lige sa učinkom od pet golova i osam asistencija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 25.06.2019
13:16

Ako se ovo bude obistinilo, sve dok budemo kupovali izokolo unaokolo igrače za male pare, koji su možda potencijalni talenti, a možda propaliteti, nema Bajerna u evropi makar ni u polufinalu, a kamoli sa trofejom u rukama. Okej je po neki put eksperimentisati i dovoditi mlade igrace kao ovaj momak, ali jednostavno je takvo vreme došlo da mora da se kešira za top klase igrača ako zelis da igras pri samom vrhu fudbala i budes u igri za titulu na svim frontovima...
Ovako ne moze vise, mucili smo se prosle sezone i tu duplu krunu da uzmemo, iz LŠ ispali preprano, a uvek smo barem eto prvenstvo i kup uzimali lagano, a u LŠ smo bili u top 4 klubova u Evropi.
Uli Henes mora da odreši kesu i dovede barem neku klasu i top igrača!