PSŽ prvu veliku bombu završava već danas i tu nije kraj! A da Mbape razmisli još jednom?

Autor: Milovan Longinov
subota 29.05.2021.
12:44
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo dovoljno da se Francuz predomisli?

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Fudbalski klub Pari Sen Žermen planira ozbiljna pojačanja, a u prvom redu su bekovske pozicije.

Da krenemo redom - Inter se nalazi u ogromnim finansijskim problemima, a odlaskom Antonija Kontea, još su realniji odlasci najboljih igrača. Prvi u redu je Ašraf Hakimi, koga je Konte i doveo iz Real Madrida, a sada bi Inter mogao da ga preproda posle samo godinu dana. Navodno, prema pisanju Gazete, PSŽ i Inter su blizu dogovora i to za sumu od 60 miliona evra. 

Iz Francuske su stigle potvrde sa više strana da su PSŽ i Inter blizu dogovora i da će  sve biti završeno već tokom vikenda!

Ipak, tu nije kraj, pošto se spekuliše da PSŽ želi i drugog beka iz drugog dela Milana, Tea Ernandesa! On je eksplodirao u dresu Milana, verovatno je bio jedan od najzaslužnijih za povratak u Ligu šampiona, stoga nije neočekivano što je interesovanje veliko. Jasno je i da ga Milan ne bi pustio za  malo para, recimo prema procenama za njega i Hakimija bi Interu i "rosonerima" platili sigurno 100 miliona evra.

Inače, zanimljivo je to da su francuski mediji prethodnih dana pisali da Kilijan Mbape nije odbacio mogućnost da ostane u Parizu, ali da najpre želi da vidi koga će klub dovesti. Izvori bliski Parižanima upravo su pisali da Mbape smatra da su bekovske pozicije bile najslabije karike u protekloj sezoni i možda je ovo najbolji odgovor na te glasine.

Alesandro Florenci se vraća u Romu, Huan Bernat je propustio veći deo sezone zbog povrede, zbog čega su na spoljne pozicije često "uskakali" Kerer, Dialo, što se nije pokazalo kao najbolje rešenje.

Ako PSŽ uspe da dovede ovakav tandem bekove, Mbape bi definitivno mogao da razmisli još jednom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke