Benevento u Seriji A, kakva imena, Super Pipo dobija "drim-tim"!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 01.07.2020.
13:22
Izvor: Sportske.net

"Veštice" ponovo u elitnom rangu.

EPA/FRANCO LANNINO
EPA/FRANCO LANNINO

Povezane vesti

Maleni Benevento se vratio u Seriju A, sa klupe ih je do elite vodio Pipo Inzagi.

Već se sprema tim za narednu sezonu, stigao je iskusni Loik Remi, bivši napadač Čelsija, ali to je samo početak.

Kako prenose italijanski mediji, za napad postoje još tri opcije, ekipu bi mogli da pojačaju iskusni Fernando Ljorente, ali i Lapadula i čak Danijel Staridž, koji je trenutno bez kluba.

Što se tiče odbrane, prva meta je Kamil Glik, bivši fudbaler Torina, koji brani boje Monaka i jasno je da bi dolazak iskusnog Poljaka bio veliko pojačanje za Benevento

Nije ni tu kraj, pregovara se sa Parmom oko Žervinja i Grasija, a iz Juventusa bi mogao da stigne mladi Kavilja, koji je trenutno na pozajmici u Peruđi.

Želja je i Koplani iz Atalante, na pozajmici u Trapaniju, prati se i mladi Nardi iz Novare.

Navodno bi i Andre Širle mogao da se okuša u dresu "Veštica" naredne sezone, klub očigledno ima velike ambicije, videćemo koje će sve transfere uspeti da sprovedu u delo.

Baner 7

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 01.07.2020
14:20

Sta ce im toliko napadaca:-D

avatar
LFC*19
Wednesday, 01.07.2020
13:42

Ovo se zarkonski zove "čistač". Ovako dodje neki Benevento i pokupuje sav škart iz ovih ekipa, niko ne kaže da su to loši igrači, ali novinari sa naslovom "drim-tim" što je najgore ne govore o svom fudbalskom (ne)znanju, nego šta čovjek je spreman da uradi čak sa svojom profesijom koju voli samo da bi došao do velićeg broja seen-ova. Napisaćemo peticiju da Rambo napravi drugi dio hita "Turbo folk" u kojem ćemo mu dati par predloga, nije sve nabrojano, pompezna vijest je svakako "Turbo folk" ovog vremena. Onog dana kad ovakvi budu odstranjivani i prilika data pravim zaljubljenicima da vode neku stranu pa bila ona i sportska, tada ćemo nagovijestit da se neke osnovne prave stvari vraću kod nas.

avatar
Triple H
Wednesday, 01.07.2020
23:42

Kontekst je uvek bitan. U ovom slučaju može da se kaže da je ovo drim-tim za ostanak u ligu kluba koji je upravo stigao u nju. Nikako ne drim-tim za osvajanje iste.

avatar
yboyka525
Wednesday, 01.07.2020
13:40

Ma da, 6 napadača će dovesti.