Biće velikih rezova u Dortmundu!

Autor: Boban Filipović
četvrtak 19.04.2018.
16:40
Izvor: Sportske.net

"Kicker" najavljuje tranziciju u Borusiji.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Kako saznaje jedan od najuglednijih nemačkih sportskih magazina, Borusija Dortmund bi ovog leta mogla da ostane bez više od pola tima!

Najbliži odlasku su Šmelcer, Šahin i Širle, njima trojici su navodno već pokazana izlazna vrata, a broj onih koji bi mogli da razduže opremu i dobiju ispisnicu bi mogao da bude i dvocifren.

U "rizičnoj" grupi su Kastro, Durm, Gereiro, Isak, Rode, Vajgl i Toljan, dok bi Sančo i Zagadu mogli da budu poslati negde na kaljenje.

Kada je o dolascima reč, lista želja je i dalje nepoznanica.

Za sada je poznato jedino da se bek Herte Mičel Vajzer, koji se pominjao kao glavna meta, već dogovorio sa Bejerom iz Leverkuzena, pa bi Borusija mogla da ugrabi Benjamina Henrihsa od "farmaceuta".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 19.04.2018
20:52

Дортмунд је, мање-више увек, држао добар баланс у односу куповине и продаје играча. Били су у стању да створе веома јак тим. Не знам, разлог, али чини ми се да, у последњих пар сезона, клуб води лошу политику. Испромашивали су се у погледу ангажовања појединих играча, те од оне шампионске екипе од пре неколико година, којој је мало недостајало да се домогне и европске титуле, није остала ни сенка. Волео бих да се то промени, јер је Дортмунд једини клуб који озбиљно може да парира помало већ досадном Бајерну, који ту има највећу финансијску комоцију...

avatar
ludo D
Thursday, 19.04.2018
17:55

Vajgl je sjajan igrač,mlad i jako talentovan mislim da bi bila greska da ga prodaju,isto to je i sa Gererom odlican igrac mada iskreno nisam ih pratio u zadnje vrijeme...Sahin,Širle,Rode,Durm su igraci koji su čisti prosjeknŠmelcer je starija krv

avatar
NikkiCFC
Thursday, 19.04.2018
22:40

Sirle, Rojs, Gece, Pulisic realno bolji krilni igraci od Bajernovih ali opet nista.

avatar
ludo D
Friday, 20.04.2018
08:41

Širle i Gece su bili extra dobri igraci al su pogrijesili sa iznorom klubova i tako sami sebe unistili,Rojs je jedan od najboljih krilnih igraca na svijetu kad je zdrav,al posto je 80% vremena povrijeđen nema vremena ni da pokaze sta zna...Sto se tice Pulisica on je dobar igrac a sumnjam da ce ostat u Dortmundu,Bajern gubi Robena i Riberija a svi znamo kako Bajern uvijek otima Dortmundu igrace

avatar
mosala1983
Thursday, 19.04.2018
16:48

Прво тренера да се отарасе па неког озбиљног да доведу. Управа већ годинама систематски уништава клуб и распродаје,а мало доводи и троши и то им се обило о главу. Од озбиљне шампионске екипе постали су осредњи европски тим а није морало тако.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 19.04.2018
19:59

Zapravo njih unistavaju povrede glavnih igraca , nzm sta rade na treninzima al su gori nego Arsenal