Bijelsa napravio spisak, pa sa ovim pojačanjima, Lids će se boriti za Evropu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 22.07.2020.
11:08
Izvor: Sportske.net

"El Loko" pristao na raskošan ugovor, ispoiručio listu pojačanja, jasan cilj, samo kvalitet...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Lids je, kako smo i pretpostavili već počeo da pakuje ekipu za Premijeršip, Viktor Orta je razgovarao sa Bijelsom, načelni dogovor je da "El Loko" potpiše novi ugovor, vredan osam miliona po sezoni.

Vlasnik Andrea Radrizani ima novac, spreman je da ga uloži, prihodi će skočiti, jasno od TV prava, plus, veliki klub kakav su Jorkširci, imaju fantastičnu posetu.

Dogovor je da se zadrži osnova tima koji je kroz dve godine preturio svašta preko glave u Čempionšipu, Bijelsa je garancija da mogu da privuku velika imena.

Traže golmana, napadača, Džek Harison iz Sitija ostaje na pozajmici, a biće kupovani kvalitetni igrači. Juče je Radrizani zapalio javnost tvrdnjom da želi Ibru i Kavanija, ali Šveđanin nije realna opcija, Urugvajac jeste. Navodno bi malo i smanjio ugovor da radi sa Bijelsom, ali i da zaigra u PL.

"El Loko" hoće još jednog napadača, Nikolasa Gonzalesa iz Štutgarta koji je dao 15 golova ove sezone za "Švabe" i iz Cvajte zaradio poziv za argentinsku reprezentaciju. Još neke opcije iz Južne Amerike su Zaračo iz Rasinga, Kvarta iz River Plate, a ako Totenhem bude otpustio beka Huana Fojta, Lids bi ga rado uzeo.

Ponuda će stići i na adresu Milnera, koji je dete kluba i mogao bi pošto podigne pehar sa Liverpulom da se vrati kući. Said Benrahma iz Brentforda je takođe interesantan, ima sjajnu sezonu, mnogi veruju da je najbolji igrač Čempionšipa. Alžirca hoće i Arsenal, dao je devet golova, ima 17 asistencija, ali ovaj krilni napadač neće biti na prodaju ako se njegov tim kroz baraž plasira u PL.

Što se golmana tiče, Džoe Hart je opcija, jer Kiko Kasilja nema kvalitet za najjaču ligu na svetu.


baner 7

Navijače jasno, uz Kavanija najviše zanima Milner, on je produžio ugovor na dve godine, ali možda zov kuće bude jači.

Neki mediji su izbacili tim, na golu je Hart, u odbrani će Lids probati da zadrži Vajta, uz Kupera kao štoperski tandem, Ejling i Laruči su bekovi, Bjelsa ne želi da menja odbranu.

Milner i Filip bi bili defanzivni vezni, Helder Košta ostaje, kao i Harison, a veteran Ernandez bi igrao iza Kavanija.



To su jasno samo neke od varijanti, priča se da Bijelsa ne bi pristao na ugovor, da mu nisu obećana pojačanja, ai samo kvalitetni igrači koji imaju mnogo iskustva i koji će odmah moći da tim odvedu na sledeći nivo.

baner

Sa ovom ekipom, očekivanja navijača bi bila da se Lids bori za Evropu, mada je cilj u prvoj godini sredina tabele.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke