Bivši igrač Čelsija menja Babela u Deportivu!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 17.01.2017.
00:50
Izvor: Sportske.net

Kako je objavljeno na zvaničnoj stranici kluba iz La Korunje, francuski internacionalac će se uskoro preseliti na "Rijazor".

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Bivši igrač Čelsija i Sevilje, trebalo bi u narednim danima da kompletira svoj prelazak u redove Deportiva iz La Korunje.

U pitanju je krilni igrač iz Francuske Gael Kakuta, koji je u poslednjih godinu dana nosio dres kineskog kluba Hebei Čajna Fortuna.

U Čelsiju je počeo svoju profesionalnu karijeru, nije se naigrao na "Bridžu" već je prosleđivan na pozajmice.

Igrao je u Fulamu, Boltonu, Dižonu, Vitezeu, Laciju i Rajo Valjekanu, a 2015. se preselio u redove Sevilje i konačno napustio redove "Plavaca" za stalno.

Ipak, ni na "Sančez Pizhuanu" se nije naigrao, te je usledio transfer u Kinu, gde je igrao u klubu zajedno sa Ezekijelom Lavecijem, Stefanom Mbijom i bivšim fudbalerom Arsenala Žervinjom.

Sada se vraća u Primeru, kako će poneti dres Deportiva iz La Korunje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Tuesday, 17.01.2017
11:09

On je u Chelsea došao iz Francuske, mislim da je u pitanju Nantes ili Rennes, netko od tih klubova. Chelsea je radi njega dobio dvije godine suspenzije na transfere, jer je on bio pod ugovorom dok je pregovarao sa Chelseaom.

avatar
Ajde?
Tuesday, 17.01.2017
08:36

Još jedan od talenata kog su simpatizeri Čelsija svojevremeno uzdizali u nebesa i koji naravno nije dobio pravu šansu. Ista situacija je i sa Bamfordom.

avatar
Born2Won der
Tuesday, 17.01.2017
04:03