Bleki bi kao njegov idol "Stena", završiće kao Nastasić?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 01.10.2018.
15:40
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će cena Srbina biti previsoka za italijanske klubove i da bi mogao da zaigra na jednoj strani u gradskom derbiju.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Pre par dana je Nikola Milenković rekao da ne voli poređenja, ali da se zna da mu je inspiracija Nemanja Vidić.

Fiorentina je otkrila da je naš štoper bio meta ponude od 40 miliona u finišu prelaznog roka, a italijanski mediji ne mogu da se slože da li je u pitanju Juve ili Atletiko iz Madrida.

No, sada je ulog porastao, Srbin igra sjajno, najzaslužniji je što "Ljubičasti" imaju najčvršću odbranu lige, i gotovo je sigurno da će narednog leta napuniti kasu Toskanaca koji su ga platili pet miliona.

Ali, kako se priča, taj transfer neće biti manji od 50 miliona evra i italijanski klubovi, ali i Atletiko će teško to platiti.

Blekija su gledali skauti Mančester Junajteda koji se suočava sa silnim nevoljama u odbrani, pa bi možda Milenković mogao da nasledi Vidića. Ali, takođe je na listi želja Gvardiole, Siti ima saradnju sa Fiorentinom, sećate se da je Nastasić otišao u Englesku baš iz Firence, a u suprotnom pravcu stigao još jedan "partizanovac", Stefan Savić.

Navodno, Pep želi da podmladi odbranu, Otamendi i Kompani su igrači koje bi mogao da zameni Milenković koji može da igra i desnog beka. Uz to, Ajmerik Laport do sada nije pokazao ono što ga je krasilo u Bilbaou.

Posle beogradskog, Milenković bi mogao da igra i derbi Mančestera, u plavom ili crvenom, ko zna, možda saznamo sledećeg leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Tuesday, 02.10.2018
12:26

Ne preterujte. Bilo je svaki dan o Sergeju, sada o Blekiju. Nije on baš takva "perla" kako ga naduvavate. U reprezentaciji je imao više kikseva, daleko je on od vrhunskohg igrača za takve klubove koje pominjete. Na kraju će Sergej za 20 - 30 mio EUR najviše sledeće godine da promeni klub, isto kao i on. Daj Bože da grešim. Obojici ne želim ništa slabo, samo da igraju dobro u reprezentaciji Srbije, pa za sada to nije to.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 01.10.2018
15:59

Video je sta je liverpul napravio od lazara markovica...ne treba da se zalece pogotovo u engleske klubove

avatar
Brainless
Tuesday, 02.10.2018
08:24

sta je to Liverpul napravio od Markovica, oce decko da gaji sljive, nema tu i nikad nije bilo fudbalera... ako si vredan igrac i radan onda si za premijer ligu i to se zna jer je to najzahtevnija liga na svetu (ne najbolja), ali tu markovici, jovanovici, jovetici i slicni biseri fudbala nemaju sta da rade

avatar
Mangus
Monday, 01.10.2018
15:52

Ne treba da se zalece. Mlad je, bar sezonu jos posle ove da sotane h fiorentini ili neki za nijansu jaci klub. Jasno je da ce tesko biti prvotimac u najjacim klubovima bez neke protekcije trenera

avatar
Brainless
Tuesday, 02.10.2018
08:26

ljudi ja ne verujem da vi i dalje pricate kao da se on nesto pita, klub trayi pare drugi klub plati igrac ode ili ide na tribine, ne pita se on sa gacama vise, menadyer i klub se pitaju igrac (osim onih mega zvzda) je roba

avatar
Mangus
Wednesday, 03.10.2018
09:56

Пита се, како се не пита. Јел неће да пређе? Неће. Хоће да га ставе на клупу? Нису луди. Изгубиће новац.

avatar
DouglasHaffernan
Monday, 01.10.2018
15:42