Bleki Milenković prelomio, Partizanu se neće svideti?

Autor: Boris Jovanović
petak 05.08.2022.
19:54
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo najbolje rešenje?

 EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Izgleda da se stvari oko Nikole Milenkovića rešavaju, ali ne na način koji je bio očekivan.

Srbin je imao obećanje prošle sezone da će mu biti dopušteno da ode ako stigne ponuda većeg kluba i to oko 15 miliona evra. On je produžio ugovor za sezonu, kako ne bi ostavio Fiorentinu bez obeštećenja. 

Ali, iako se pričalo o Interu i Juventusu, niko ne želi da plati pomenuti novac za igrača koga može da dobije besplatno za 12 meseci.

Sada Fiorentina pokušava da se obezbedi, nude novi ugovor Srbinu, sa povećanjem. Naime, Milenković bi ako ostane u Firenci, odnosno potpiše ugovor na još dve godine, do leta 2005. dobio novo povećanje plate.

On je prošlog leta sa mizernih 800 000 evra (mizernih za igrača takve klase) skočio tri puta, na 2.5 miliona. Sada bi zarađivao 3 po sezoni, odnosno bio bi najplaćeniji igrač kluba, imao bi veći ugovor i od Jovića koji zarađuje 2.5 miliona iz kase "Ljubičastih", a Real mu je već ispatio još pet za naredne dve godine, kako bi se oslobodio obaveze.

Dakle, Milenković bi bio usamljen kao igrač sa najvećom platom i on postaje drugi najplaćeniji igrač od kada je Roko Komiso kupio klub, Riberi je zarađivao 4 miliona evra pre nego što je otišao u Salernitanu.

Partizan koji i dalje ima 5% od budućeg transfera Milenkovića se nadao novcu, ali sada ostaje da čeka trenutak kada će preći u veći klub.

Agent srpskog štopera, Falji Ramadani je blizu definitivnog dogovora sa Toskancima oko Milenkovića, a posao će olakšati i trener Italijano, koji ima istog menadžera i traži da popularni "Bleki" ostane.

Inter je želeo Srbina, ali ne za 15 miliona evra, priča se da bi oni sačekali januar kada bi cena bila manja, zbog isteka ugovora, no u slučaju da Milenković stavi potpis kako se sada očekuje, taj plan bi propao.

U Italiji se ovog vikenda, nedelju dana pred početak prvenstva igra kup, AdmiralBet nudi odlične kvote na prvoligaše...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.