Bomba, Bejl ipak ide, ovo je poslednja šansa!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 07.09.2020.
11:10
Izvor: Sportske.net

Izgleda da bi mogao da prihvati ponudu!

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

"Marka" je danas lansirala vest, izgleda da sve nije gotovo oko Gareta Bejla. On je otpisan, ali želi da ostane u Madridu, prošle godine, tako tvrdi nekadašnji predsednik Kalderon je odbijena ponuda od Junajteda od 100 miliona evra, a sada bi ga Real prodao za mnogo manje.

Naime, "Miror" tvrdi da je Junajted zainteresovan, kao i Totenhem, ali bivši Bejlov klub nema dovoljno novca za njegovu ogromnu platu, tačnije, oni bi imali problem u svlačionici ako mu ponude ono što ima u Realu.

Za Mančester Junajted to nije problem, Bejl sa 17 miliona ne bi bio najplaćeniji u klubu, a mnogo bi značio Solskjeru koji bi da pokrije levu stranu.

Velšanina tvrdi da sa 31 godinom i dalje želi da igra fudbal, ali jasno je da kod Zidana neće više dobiti šansu.

Real bi ga pustio za 25 miliona, ali Junajted ne bi da plati čak ni toliko, tačnije, simbolično obeštećenje bi verovatno bilo dovoljno jer znaju da Madriđani na sve načine žele da se oslobode Bejlove dve godine ugovora koje bruto koštaju 60 miliona evra.

Baner


Odluka je na Bejlu, videćemo hoće li se vratiti u PL ima sigurno još par ozbiljnih sezona u nogama, ako jasno, ostane zdrav pošto je često povređen poslednjih godina...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Taribo West
Monday, 07.09.2020
17:20

Junajtedu treba desno krilo i ako je uopšte istina da ga žele igraće desno krilo. Kakva leva strana, pa on beka nije igrao gotovo deset godina...

avatar
Mirjevac
Monday, 07.09.2020
15:57

Nije valjda Bejl toliko lud da ode da se umara i znoji za iste pare koje sad ima a nista ne radi? Mislim da Bejl ce da odsedi i da odigra golfom ostali deo ugovora u Real? M. Junajtedu ne vredi nista i da vrati Ronalda i da kupi Mesija i jos Mbape da dodje kad ima loseg trenera! M. Junajted da pod hitno promeni trenera i onda ce poceti da se vraca na mesto koje mu sleduje, to je mesto medju prvima i velikanima! Soskjer ima dobre igrace i jedva se vratio na cetvrto mesto, Celsi na celu sa Lampardom koji ima jako lose igrace je bolji od Junajteda, znaci trener!

avatar
Barca4ever
Monday, 07.09.2020
13:52

Jeste sve osvojio sa Realom, i klasa je od igraca, igrac za velike utakmice ali verovatno ce se kajati tokom zivota sto nije vise igrao, sto su mu bile draze pare nego fudbal. Tu spada i Hames, klase koje ne igraju a mogli su dosta toga vise da postignu na individualnom planu.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 07.09.2020
11:59

MU on ne treba, vrlo dobro se zna kakve MU trazi igrace mlade a ne istrosene i van forme...

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 07.09.2020
19:51

Zar im nije dosta situacije sa Sanchezom jos nam samo fali ovaj golfer da se natovari...

avatar
Mangus
Monday, 07.09.2020
11:27

Samo da junajted odigra pametno, i ne duzi ugovor od 3 godine.
Dve sezone ima sigurno a posle je ipitno. I bio bi provereno low cost resenje

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 09.09.2020
23:18

Ma da ga dzabe daju, ne treba nam!