Bomba! Iz Juventusa preko Bajerna do Milana? Šta planiraju "Rosoneri" do kraja prelaznog roka?

Autor: Boris Jovanović
petak 29.01.2021.
10:11
Izvor: Sportske.net

Stvari se privode kraju, šta može Pioli da očekuje u borbi za titulu?

EPA-EFE/Matthias Hangst
EPA-EFE/Matthias Hangst

Povezane vesti

Nove informacije, zapalile su maštu navijača Milana.

Naime, "Rosoneri" pregovaraju sa Juventusom kako bi doveli Daglasa Koštu. Brazilac je u Bajernu, nije se proslavio, drugi boravak među Bavarcima nije doneo ništa, a oni su već obavestili Juventus da neće otkupiti Koštu.

On bi prihvatio ponudu Milana, mada ima veliku platu. Ipak, "Rosoneri" pokušavaju da ga ubede da smanji apetite, no, i sam Juventus nije siguran, u pitanju bi bila pozajmica sa mogućnošću otkupa, mada, postoji i varijanta da kupovina bude automatski aktivirana, ako Daglas Košta odigra određeni broj utakmica i ispuni neke uslove vezane za golove i asistencije.

On bi svakako bio mnogo bolja opcija od Tovina. Milan bi u slučaju da dovede Brazilca morao da se oslobodi Kastiljeha, već je stigao Fikajo Tomori za odbranu, neće biti velikih pomeranja, mada postoji strah da bi Ibrahimović zbog sukoba sa Lukakuom mogao da bude oštrije kažnjen.


Ohrabrenje je oporavak od povrede Benasera, on će za vikend biti na klupi protiv Bolonje gde Milan nije izgubio 18 godina. Ali, jurišaće na pobedu, potrebna im je sigurnost nakon par slabijih rezultata, odnosno poraza od Atalante i eliminacije u kupu od Intera...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke