BOMBA - Junajted daje Ronalda, preuzima mu platu + 120.000.000 evra za Viktora Osimena!?

Autor: Nemanja Janošev
petak 26.08.2022.
17:35
Izvor: Sportske.net

Kakav potres bi ovo izazvalo!

 EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

Fudbalski klub Napoli poručio je Mančester junajtedu da bi za njihovog napadača Viktora Osimena morali da ponude Kristijana Ronalda na jednogodišnju pozajmicu i novčano obeštećenje, javlja italijanski "RAI".

Nema kraja poslovima Mančester junajteda. Poznato je da je Kristijano Ronaldo odavno izrazio želju da napusti klub što se očekuje u smiraj letnjeg prelaznog roka. Portugalac je sa svojim agentom Žoržom Mendešom kucao na vrata brojnih ekipa koje igraju Ligu šampiona, međutim, Bajern, Čelsi, PSŽ, Atletiko Madrid, Borusija Dortmund, pa sigurno i još poneko ime koje se nije pojavilo u javnosti - rekli su "ne".

Gledao je Ronaldo geografsku kartu i slučajno došao do Napulja, budući da je Mančester junajted zainteresovan za napadača "partenopeija" Viktora Osimena. Sjajni Nigerijac je izuzetan, ali Napolitanci ne žele da ga se odreknu tek tako. Štaviše, mogla bi ovo biti jedna od najvećih trampi u fudbalskom svetu, pritom najskuplji transfer Mančester junajteda u istoriji.

Naime, Napoli je poručio Junajtedu da bi u zamenu za Osimena morali da pošalju Kristijana Ronalda na jednogodišnju pozajmicu, preuzmu na sebe čitavu njegovu platu (oko 30.000.000 funti godišnje) i uplate u kasu kluba 120.000.000 evra!

Ukoliko bi Viktor Osimen potpisao, čitav posao Junajted bi koštao oko 170.000.000 imajući u vidu i primanja Nigerijca koja ne bi bila mala. Dolazak Antonija za preko 90.000.000, uz ovo, dovelo bi do potpune erupcije novca omražene porodice Glejzer. Da li su spremni na to?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke