Bomba sa Apenina, Milanu nije bio dobar, u Interu će postati jedan od najskuplje plaćenih igrača ikada!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 26.04.2020.
10:24
Izvor: Sportske.net

Konte ima obećanje, zna se nadlednik Lautara Martineza?

Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Izgleda da će Inter učiniti sve da nađe dostojnu zamenu za Lautara Martineza, ako Argentinac ode u Barselonu ili Siti.

Konteu je obećan napadač najviše klase i Inter je spreman da ispuni zahtev Arsenala. Naime, kako se priča, Italijani će platiti više od 60 miliona evra za Gabonca kome ističe ugovor narednog leta.

Ako ga ne produži, Arsenal će biti prinuđen da ga proda, a Inter je ozbiljan da upari Obamejanga sa Lukakuom.

Oni su spremni i da garantuju 30-godišnjem napadaču ugovor na četiri sezone koji bi bio vredan oko 11 miliona evra po sezoni.

Toliko sa bonusima ima Lukaku, mada navodno Obamejang očekuje povišicu u odnosu na ono što ima u Arsenalu. U Interu veruju da će pristati, spremni su da dodaju bonuse, ali bi takođe dužina ugovora mogla da presudi.

Baner


Nekadašnji igrač Dortmunda je pre 12 godina bio u mladom timu Milana, ali nikada nije debitovao za prvi tim, bio je na pozajmicama po Francuskoj i 2011. je Sent Etjen otkupio njegov ugovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RocknRolla
Sunday, 26.04.2020
15:51

Primetio sam kako se navijaci Intera najvise cimaju oko visine obestecenja za igraca.

avatar
amigo999
Sunday, 26.04.2020
13:33

Dobar napadac ali ne top napadac. Ima 30 god.....Marota to nikada nece uraditi...Za 60 mE za otkup + 44 za cetverogodisnju platu ..I onda je on 34 god....Bolje zadrzati Lautara...Dati mozda 15-20 mE za otkup i 10 mE je max....

avatar
Gile sile pravi
Sunday, 26.04.2020
13:14

Lakaku ima platu od 7,5 milona evra sa sve bonusima, Inter da plati godisnje Obamejanga 11 miliona evra to se nece desiti. Eriksen ima istu platu kao i Lakuaku, Obamejang ako dobije osam miliona evra oo sezoni od Intera bice dobro, mnngo je to para 11 miliona evra po sezoni za napadaca koj ima 30 godina, Inter ne daje takve ugovore, a iskreno ako Obamejang promeni klub niko nece da mu ponudi 11 miliona evra godisnje, i Lukaku je imao vecu platu u Junajtedu pa je pristao da igra za manju u Interu, jel se seca neko one izjave Obamejanga na instagram kad je rekao pre nego sto je presao u Arsenal zasto Ac Milan ne ponudi nista za mene dok je jos bio u Dortmundu i kad je bilo gde ce dalje, e on je ovo za Milan napisao na instagram, on jedva ceka da dodje u grad Milano pare je on zaradio u Arsenalu sad ce malo da zivi u Milano gde mu se mnogo svidjam, ali ne sa platom od 11 mil evra, u Interu moze da dobije najvise 8 mil evra po sezoni

avatar
Amalainter
Sunday, 26.04.2020
11:17

Nece platiti toliko to je 100%..max 40ak miliona

avatar
Mirjevac
Sunday, 26.04.2020
12:39

Ma dobicega bespatno, tuku one ko nece da ga uzme besplatno! Igraci su i dslje na ceni, ti samo novinari lupaju da ce cene igraca pastinzbog virusa, kako se vidi cene su i dalje visoke!

avatar
Gile sile pravi
Thursday, 30.04.2020
00:16

Znaci pre par dana si pisao da Lautaru pada cena i da Interovi igraci sad zbog stanja koronavirusa vrede manje, A sad kad Inter treba da kupi igraca onda cene ne padaju, onda su cene kave su i bile, pregled vijuga je jako dobra stvar - bolje gledaj kuglanje jer fudbal nije za svakog slabo se ti razumes u njega. jos kad pocnes analizu fudbala kolike bi ti plate podelio, pa polu izjave su za tebe vec gotova stvar - A najjace od svega Igraci Intera imali prehlade unutar kluba u januaru mesecu, A prvi slucaj koronavirusa u italiji se ustanovio tek u februaru mesecu i ti onda kazes ne ne to je bila korona u Interu. kad ces da vidis Lautara u Barsi odakle im 111 mil evra. onaj otpad sto nude to salji u isasunu i saragosu da nose loote tamo i flase sa vodom, neces ti videti Lautata u Barsi pokusali da uvale otpad za buducu zlatnu loptu. Nemoj da gledas vise fudbal nije to za tebe

avatar
Mirjevac
Monday, 27.04.2020
23:02

Sta da se ja odlucim, evo videcese, ovo sto se sve pise to novinari reziraju, posto postoji prestiz medju jakim klubovima, i velike su pare u obrtaju, igraci ce i dalje ostati skupi! Svaki igrac ima svoju vrednost, uvek je bilo i bice!

avatar
Amalainter
Monday, 27.04.2020
13:54

Da..samo sto ulazi u poslednju godinu ugovora i 30+ je..

avatar
Inter JZ 4ever
Monday, 27.04.2020
09:41

Mirjevac, ajde se vise odluci da li cene igraca padaju ili ostaju visoke. Ti svoje misljenje ne mozes da zadrzis duze od jednog dana.