Borusija ponovo pazari u "apoteci"

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 06.06.2016.
21:55
Izvor: Sportske.net

Kako su ostali bez jednog od najvažnijih igrača, neće žaliti novac da mu nađu adekvatnu zamenu.

Beta/AP Photo/Alik Keplicz
Beta/AP Photo/Alik Keplicz

Povezane vesti

Granit Džaka je otišao u Arsenal, te je tako ostala rupa u veznom redu ekipe iz Menhengladbaha.

Od dolaska iz Bazela, Džaka se ustalio kao jedan od ključnih igrača Borusije, te nije bilo lako naći pravu zamenu za njega.

Naime, kako nemački "Ekspres" javlja, izgleda da je potraga okončana, kako su iz kluba spremni da pošalju oko 15 miliona evra na adresu Bajer Leverkuzena za usluge osvajača Svetskog prvenstva 2014. godine, Kristofa Kramera.

Kramer bi bio odllična zamena za Džaku, ovo bi bio povratak u njemu već poznatu sredinu, kako je upravo u ekipi iz Menhengladbaha proveo dve sezone na pozajmici. Sezonu za nama je konačno odigrao u matičnom klubu, nastupio je na 28 utakmica u Bundesligi, ali iz uprave Bajera ne bi imali ništa protiv da na njemu zarade 15 miliona evra, koliko je ekipa sa "Borusija parka" spremna da ponudi za njegove usluge.

Ova dva kluba su nedavno sarađivala na još jednom transferu, kada je reprezentativac Švajcarske Josip Drmić, Leverkuzen zamenio Menhegladbahom.

Za Kramera je interesovanje dugo pokazivala ekipa Napolija, ali na kraju do realizacije transfera nije došlo.

Da podsetimo, ovaj fudbaler je bio deo "zlatne" selekcije "Pancera" iz 2014. godine, kada su osvojili Svetsko prvenstu u Brazilu. Kramer se iznenada našao u prvoj postavi Nemaca u finalnom meču sa Argentinom, ali je zbog gubitka svesti nakon sudara sa protivničkim fudbalerom, utakmicu završio nakon svega pola sata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke