Cajntot, Leonardo na tihoj vatri, hoće li PSŽ na kraju lansirati dve bombe?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 02.10.2020.
11:16
Izvor: Sportske.net

Jasno je šta ekipi fali, Leonarda optužuju za pogrešne poteze, moraće da troši ili pozajmljuje. Ali, za prava pojačanja potrebno najmanje stotinak miliona evra.

EPA-EFE
EPA-EFE

Povezane vesti

PSŽ je bio tih u ovom prelaznom roku. Otkupili su Ikardija, doveli rezervnog golmana Rika iz Sevilje i Florencija na pozajmicu, ali je problem što to nisu ključni igrači.

Tuhel je kroz redove saopštio da su se rivali pojačali, misli na timove u Evropi, jasno je da u Francuskoj i nemaju konkurente.

Pritisak je na Leonardu, mnogi se i dalje pitaju da li je pogrešio što je dozvolio da Kavani ode bez ugovora, odnosno da li je Ikardi rešenje, pogotovo u LŠ. Uz to, kapitenu Silvi nije produžen ugovor, a s obzirom da je otišao i Kuasi u Bajern kao slobodan igrač, jasno je da je potrebno pojačanje u štoperskoj liniji.

Kulibali je daleko, Napoli traži previše novca, slično je sa Škrinjarom, s tim što Tuhel nije uveren da je Slovak igrač koji im treba.

Priča se da će poslednji pokušaj biti Antonio Ridiger koji je izgubio mesto u Čelsiju. Nemac bi mogao da stigne na pozajmicu, ali "Plavci" traže da se PSŽ obaveže na otkup na kraju sezone.

To je i najrealnija opcija jer će većinu novca Leonardo uložiti do ponedeljka u vezistu. Mete su Auar iz Liona ili Dele Ali iz Totenhema. Levi je odbio prvu ponudu da pusti Engleza koji je u Murinjovoj nemilosti, na pozajmicu, fudbaler je igrao poluvreme juče protiv Makabi Haife. Ali, nije u prvom planu. Lakša opcija bi mogao da bude Auar. Žan-Mišel Ola ne bi pojačavao Parižane, ali ako plate 60 miliona evra, zbog finansijskih teškoća bi se odrekao talentovanog veziste.

Baner 1

On ima dogovor sa Arsenalom, ali "Guneri" ne mogu da plate toliko odjedno, završavaju prodaju Toreire, moraju da se oslobode još par igrača, pa je u ovom trenutku neizvesno da li ima dovoljno vremena.

U svakom slučaju PSŽ bi trebalo da dovede dvojicu, ili makar štopera, plus Bajakoka, to bi bio dupli posao sa Čelsijem za Ridigera i bivšeg igrača Monaka, ali mnogi sumnjičavo vrte glavom i ne smatraju da je Bakajoko rešenje, osim što će pojačati konkurenciju.

Da li Leonardo ćuti, sprema neku bombu u poslednji čas, ili će štedeti, teško je reći, tek treba očekivati vesti iz Pariza veoma brzo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Friday, 02.10.2020
15:15

I neka svi posle vriste sto PSG dominira...Ne razumem politiku,pre svega klubova u Francuskoj,da kukaju kako je PSG unistio ligu a svoje najbolje igrace prodaju njima.Ako imas poteskoce prodaj igraca u Englesku ili Italiju koji su bili zainteresovani a ne PSG-u...I dalje se nadam da ce ovaj odvratni Pariski klub ostati bez titula na kraju sezone i da polako sledi raspad sistema i neka bolja vremena za Marsej i Lion!

avatar
Mak-Juventino
Friday, 02.10.2020
13:47