Ceh 160 miliona, Junajted blizu dva strašna pojačanja! Da li će uslediti šlag na tortu?

Autor: Boris Jovanović
petak 16.07.2021.
10:17
Izvor: Sportske.net

Solskjer na putu da oformi sjajan tim!

EPA-EFE/Oli Scarff
EPA-EFE/Oli Scarff

Povezane vesti

Junajted će u velikom stilu završiti prelazni rok. Sančo je kupljen čime je ispunjena prva želja kluba. Ali, to nije dovoljno, i izgleda da su na putu još dva velika pojačanja.

Kako javljaju engleski mediji, blizu "Old Traforda" je tandem koji će zatvoriti odbranu.

Varan će stići iz Reala, suma je oko 60 miliona evra, neće biti trejdova igrača, a Megvajer će dobiti adekvatnog partnera u odbrani, Lindelef ne pruža dovoljne garancije.

Drugi je Tripije koji svim silama želi da se vrati iz Španije. Ima ugovor na još godinu dana, on je navijač Junajteda i ovo mu je prilika karijere.

Desni bek Atletika pritiska klub da ga puste, oni su tražili nerealno veliki novac, ali izgleda da će se na kraju dogovoriti za sumu od 25 miliona.

Sa Sančom, Tripijeom i Varanom, ceh Norvežanina u prelaznom roku je oko 160 miliona evra. Dolazak Tripijea bi oslobodio Van Bisaku, mogao bi da bude treći u štoperskoj liniji, ostaje još eventualno da se nađe dogovor oko Kejna.

Ali, to će biti teško, mada 100 miliona funti, plus Marsijal i verovatno Van de Bek može da završi posao. Navodno Totenhem želi Grinvuda, ali od toga nema ništa, Solskjer ni da čuje. Ipak, ako na kraju dovedu Kejna, nema sumnje da će sa pomenuta četiri pojačanja biti, ako ne prvi, a ono ravnopravan konkurent za titulu prvaka Engleske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke