Čeka se kraj sezone za najveći Gvardiolin potpis ikada, poklon - "mašina" od 75 miliona evra!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 01.05.2022.
08:22
Izvor: Sportske.net

Sa njim će Siti izgledati gotovo nezaustavljivo.

EPA-EFE/VINCE MIGNOTT
EPA-EFE/VINCE MIGNOTT

Povezane vesti

Prethodnih nedelja govorilo se o budućnosti Pepa Gvardiole.

Španac se našao na meti Fudbalskog saveza Brazila koji je želeo da obori svetski rekord i ponudi neverovatnih 12 miliona evra godišnje kako bi postao selektor "karioka".

Ipak, izgleda da od toga neće biti ništa, iako mu aktuelni ugovor ističe do leta 2023. godine.

Engleski mediji navode da su pregovori između Mančester sitija i Pepovog predstavnika i brata Perea uveliko u toku, te da će trofejni stručnjak produžiti ugovor sa "građanima" do leta 2025.

Čeka se samo kraj sezone kako bi Siti i zvanično saopštio tu vest jer ne želi da remeti igrače u ključnim borbama za trofeje u Premijer ligi i Ligi šampiona.

Gvardiola će na ime produžetka saradnje dobiti i prigodan "poklon".

Radi se, tvrde Englezi, o Erlingu Halandu za kojeg je Siti spremio 75 miliona evra, koliko važi otkupna klauzula Dortmunda ovog leta.

Postavlja se, pak, pitanje kako će čitava operacija biti sprovedena uzevši u obzir smrt Mina Rajole koji je zastupao sjajnog Norvežanina.

Ukoliko klub iz Mančestera zaista dovede Halanda, mnogi smatraju da je to početak evropske i svetske "strahovlade" u narednim godinama.

I pored velikog novca u Engleskoj, zna se da je škotski derbi između Seltika i Glazgova najintenzivniji. Naredni po redu jeste današnji od 13 časova kada će Seltik ugostiti velikog rivala i pokušati da pobedom osigura titulu prvaka zemlje tri kola pre kraja prvenstva. Admiralbet.rs ima sjajnu ponudu za vas i kvotu od 2.20 za pobedu domaćina uz gol sa obe strane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke