"Čekićari" se otvorili za zvezdu Serije A!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 06.06.2018.
20:54
Izvor: Sportske.net

Manuel Pelegrini sklapa kockice za narednu sezonu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Vest Hem je napravio pravi potez kada je na mesto šefa struke postavio iskusnog Manuela Pelegrinija, a sada im ostaje da Čileancu na raspolaganje stave što bolji sastav.

Navodno su u pregovorima sa PSŽ oko transfera Havijera Pastorea, ali je problem nastao na relaciji London - "El Flako", više o tome OVDE.

Argentinac naravno nije jedina želja novog trenera "Čekićara", pisali smo i ranije da su zainteresovani za krilnog fudbalera Lacija Felipea Andersona.

Brazilac je u poslednje dve sezone pružao partije ispod svog nivoa, podigao je formu pred kraj sezone i sakupio osam golova i 10 asistencija, a kako ima 25 godina jasno je da bi ubrzo mogao da bude onaj stari i da bi karijeru lako mogao da vrati na pravi put.

Čini se da bi saradnja sa 64-godišnjim Pelegrinijem u Premijer ligi bila najbolja stvar koju bi Brazilac mogao da uradi, a prema pisanju "Dejli Mejla" uprava kluba iz Londona je preuzela i konkretne korake.

Naime, Vest Hem je na adresu "Nebeskoplavih" poslao ponudu od 33 miliona funti (37,6 miliona evra) za usluge Felipea Andersona.

Ipak, ta ponuda je navodno odbijena u Rimu, ali je sam fudbaler veoma zainteresovan za prelazak na ostrvo, što i dalje daje nadu čelnicima Vest Hema, da bi mogli da se dogovore sa Klaudiom Lotitom.

Agenti fudbalera Lacija su spremni da sednu za sto sa "Čekićarima", jer se obe strane nadaju da bi na kraju mogli da ostvare saradnju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mosala1983
Wednesday, 06.06.2018
21:15

Андерсон је био одличан млади фудбалер. Можда је добро појачање, Можда

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 06.06.2018
21:08

Mislim da ce Lotito pristati ako zaokruze na 40 miliona.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 07.06.2018
10:44

Mnogo on trazi novca za igrace koji ne vrijede ni pola od toga prvenstveno SMS 60mil u vr glave i to po danasanjim cijenama