Čelsi - Englez od 120 miliona, koliko košta Srbin Saša iz Beča?

Autor: Boris Jovanović
utorak 20.07.2021.
10:07
Izvor: Sportske.net

"Plavci" pokušavaju na sve načine da stvore tim za titulu...

EPA-EFE/Justin Tallis
EPA-EFE/Justin Tallis

Povezane vesti

Prvi cilj biće PL kruna i tu nema nikakve sumnje. Nakon osvajanja Lige šampiona, Abramovič je dao zeleno svetlo za nova ulaganja, počev od Halanda, međutim, postoji uslov da plati drugu najveću sumu i istoriji fudbala, a to je da Norvežanin želi u Čelsi što nije baš sigurno.

Tuhel je inače razgovarao sa svojim stručnim štabom, ali i sa Marinom Granovskajom o staroj meti, Deklanu Rajsu, njega je i Lampard svim silama želeo u klubu. I sam engleski reprezentativac hoće u Čelsi, ali "Čekićarima" ne pada na pamt da ga puste u gradskog rivala. Traže 120 miliona evra što naravno "Plavci" neće platiti, čak ni ako bi ubacili Tamija Ejbrahama u potencijalni sporazum.

U klubu razmišljaju o Saši Kalajdžiću, austrijskom reprezentativcu, poreklom iz Srbije. Ovaj visoki napadač je sjajno igrao za Štutgart, dobijao šansu i na EURO, predstavlja opasnost u vazduhu, visok je dva metra. Već je pregovarao sa Milanom, ali "Rosoneri" nisu imali za obeštečenje koje traže "Švabe". U pitanju je oko 30 miliona evra.

Čelsiju to nije problem, ojačali bi napad, sačuvali novac za neke druge pozicije u timu, ako ne kupe Halanda.

Šta želi još prvak Evrope?

Koman iz Bajerna je meta, dali bi Hadsona-Odoija i doplatili novac, mada Englez želi da ostane. Umesto Rajsa, realnija meta bi mogao da bude veoma talentovani Orelijen Čuameni iz Monaka koji sjajno deluje u tandemu sa Fabregasom, a verovatno bi isto bilo i kada bi ga uparili sa Žorginjom.

Ipak prva mesta ostaje Haland, i dalje se pominje Levandovski, ali teško da će ga se Bajern odreći...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke