Čelsi krenuo po Kimpembea, fali mu 10.000.000!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 17.07.2022.
11:15
Izvor: Sportske.net

Pokušaće da spuste cenu.

EPA-EFE/MANUEL ALMEIDA
EPA-EFE/MANUEL ALMEIDA

Povezane vesti

Nedavno je potvrđen transfer doskorašnjeg štopera Napolija Kalidua Kulibalija u Čelsi, ali Senegalac neće biti jedini defanzivac koji će pojačati "plavce" ovog leta.

Želeo je menadžer Čelsija Tomas Tuhel da odbranu dodatno ojača Nejtanom Akeom iz Mančester sitija, ali se njegov transfer na "Stamford bridž" izjalovio.

Mediji tvrde da se Čelsi sada okrenuo ka Parizu i započeo pregovore sa Pari Sen Žermenom u vezi transfera francuskog reprezentativca Prestona Kimpbembea.

Fabricio Romano javlja da su "plavci" ponudili između 45 i 50 miliona za 26-godišnjaka koji je čitavu karijeru proveo u PSŽ-u, dok francususki šampion želi 10 miliona više za svog startnog štopera.

U Parizu ne bi imali ništa protiv da ostanu bez Kimpbembea, ali da od njega dobro zarade kako bi sebi mogli da priušte najveću letnju želju, Interovog defanzivca MIlana Škrinjara.

Za Kimpbembea je interesovanje pokazao i Juventus koji se polako sprema za "život" bez Matajsa de Lihta, Holanđanin je svakim danom bliži Bajernu iz Minhena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke