Čelsi se ne zaustavlja, stiže i pojačanje sa "Old Traforda"?!

Autor: Nikola Miloradović
petak 04.09.2020.
20:55
Izvor: Sportske.net

Lampard i njegovi saradnici su došli na novu ideju.

EPA-EFE/Michael Regan/NMC/Pool
EPA-EFE/Michael Regan/NMC/Pool

Povezane vesti

Zijeh, Verner, Čilvel, Tijago Silva i Sar, to su potvrđena pojačanje Čelsija za nastupajuću sezonu.

Jasno je da u klub stiže i Kai Haverc, ali je isto tako jasno da Nemac neće biti i poslednje pojačanje "Plavaca".

Naime, Lampard želi i Deklana Rajsa i uprava Čelsija će uporno pokušavati da dovede vezistu Vest Hema, kojeg trener "Plavaca" vidi kao štopera.

Hoće Lamps i novog golmana, Kepa će po svemu sudeći ostati, jer će biti jako teško prodati ga, pa Čelsi želi da mu dovede kvalitetnu konkurenciju.

Pisalo se o brojnim čuvarima mreže od Majka Mainjana iz Lila, Eduarda Mendija iz Rena, pa su se "Plavci" dovodili u vezu i sa Nikom Poupom iz Barnlija, te i Onanom iz Ajaksa.

Pisalo se da bi put "Bridža" mogao da krene i Din Henderson, mladi golman Mančester junajteda, koji je imao odličnu sezonu u Šefildu.

Ipak, on je dobio novi ugovor a "Old Trafordu", boriće se sa De Heom za minute kod Solskjera, ali to znači i da Serhio Romero ima odrešene ruke.

Iskusnog Argentinca želi Aston Vila, ali se sada i Čelsi umešao.

baner

Lampard veruje da bi Romero bio idealna konkunrecija za Kepu, a pritom ne bi bio ni skup. Ušao je u poslednju godinu ugovora, a pojedini mediji sa Ostrva tvrde i da su "Đavoli" prihvatili ponudu Vile od osam miliona evra za njegove usluge.

Čelsi želi da se umeša, jasno je da bi mogli da mu ponude veću platu od tima iz Birmingema, u Junajtedu zarađuje skoro 80 hiljada evra nedeljno, videćemo da li će doći do preokreta.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 06.09.2020
15:54

Kakva konkurencija,Romero je klasa za Kepu.
Njega nebi trebali prodati,radije De Gea u neku trampu da se ubaci.
Ali ne sa timom iz PL nego jedna od drugih.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 05.09.2020
09:57

Ko je pratio Romera duze vrijeme, zna da je on bolji od Kepe bar trenutno

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 04.09.2020
23:29

Pa ako bi romero dosao u celsi zakucao bi malu prevaru kepu na klupu, romero je za njega van der sar

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 04.09.2020
22:45

Treba Kepi jaca konkurencija po meni.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 04.09.2020
21:31

Ovo ovako sve kako pise idealno bi bilo,Havertz je stigao kada bi jos dosao golman kao dobra konkurencija Kepi pa ko je bolji nek brani a sigurno bi Kepa se popravio kada bi dobio konkurenciju a i malo je glupo prodati golmana koji je doveden kao najbolji golman Spanske lige i koji je kostao 80 miliona.Nadam se golmanu jos u vidu konkurencije Kepi i stoperu ovo ako urade najaci prelazni rok ovo me sve podsjeca na vrijeme kada je Roman tek dosao i kada je Celzi sklopio timcinu koja je dugo dominirala i borila se sa Junajtedom za titulu sa ponekad mjesanjem Arsenala i Liverpula doba cuvene velike cetvorke najbolji period fudbala po meni.

avatar
damjan89
Friday, 04.09.2020
21:11

Zvanicno je i sa Hevercom, najbolji prelazni rok ikada!

avatar
Nerealno realan
Friday, 04.09.2020
21:05

Strasno! Pre bih DeGeu prodao nego Romera! Najzahvalniji igrac tima, svaki put na visokom nivou koliko god mu malo davali sanse! Moze da odmeni bilo kod golmana na svetu u bilo kom trenutku! Bice ogromna greska ako ga prodaju, jer ako Din ostane, DDG ce otici sl godine i ko ce inda da nam bude drugi golman?

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 05.09.2020
10:01

Brte sigurno je i njemu dosadilo da bude drugi golman a sada kada je stigao Henderson on napusta klub sigurno a DDG je protiv švabetina bio dobar. Svi znamo da je on kalsa koja je godinama bio najbolji golman lige i u TOP3 uopsteno. Pa ne moze on zoboraviti da brani u najboljim je godinama.