Čelsi vraća "dete" iz Italije, ali ne Lukakua - I to za 80.000.000 evra?!

Autor: Stefan Matić
sreda 28.09.2022.
20:07
Izvor: Sportske.net

Skupa greška.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Romelu Lukaku se nalazi na pozajmici u Italiji gde nastupa za Inter, gde mu po sopstvenom priznanju više odgovara stil i način igre nego u Čelsiju. 

Videćemo da li će ostati na "Meaci" i po kraju sezone, ne znamo šta bi mogli da očekujemo od novog trenera i uprave kluba sa "Stamford Bridža". Podsetimo, Belgijanac je imao veliki povratak među "plavce" prošle sezone. Tuhel i Granovskaja su rešili da ulože čak 105 miliona evra a onda je sve palo u vodu. Već u decembru prošle godine se znalo da Lukaku želi povratak na Apenine. 

Na "Čizmi" je još jedan odbačeni "plavac". Temi Ejraham je prodat Romi kako bi se napravilo mesto za Lukakua. Englez je dete kluba iz Londona, ali ga Tuhel nije video u svojim planovima. Sada igra u Romu, prošle sezone je zabeležio čak 27 golova za "vučicu" sa kojom je osvojio Ligu Konferencija. A engleski mediji spekulišu o tajnoj klauzuli tokom prodaje klubu iz Rima. 

Klauzula kaže sledeće - Ejbraham se može vratiti na "Bridž" ukoliko Čelsi uplati unapred dogovorenih 80 miliona evra na naredno leto!

Očigledno je da "plavci" kubure sa napadačima. Posle odlaska Lukakua i Vernera ostao im je samo Broja dok Haverc igra lažnu "devetku". Ejbraham je iskoristio svoju jedinu šansu u Čelsiju. Pod Lampardovim vođstvo u sezoni 19/20 zabeležio je 15 golova u 34 utakmica Premijer lige. Odlaskom Lampsa i Ejbraham je pao u zaborav a kasnije i napustio klub. Da li je vreme za još jedan "skupi" povratak?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke