Čistke u Interu i Romi, pravo iz kopački na mesto trenera!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 02.04.2019.
08:42
Izvor: Sportske.net

Inter i Roma će doživeti velike promene narednog leta...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Mnogo problema u Interu i Romi ove sezone, atmosfera je loša, svlačionica puna sukoba, a ceh će na kraju platiti gotovo svi.

Hajde da krenemo od Intera.

Napad Spaletija na Ikardija i nesposobnost da se prljav veš ne iznosi u javnost je razočarala Marotu, ali i čitav Inter. Spaleti će platiti ceh, kako piše današnji "Korijere delo Sport", Inter će učiniti sve da na klupu dovede Kontea.

Od njega će i zavisiti pojačanja, ali bi novi trener trebalo da reši situaciju oko Ikardija, nema ponuda, kako stoje stvari Inter će zadržati Argentinca, a mogli bi da prodaju Perišića u PL.

To je tek početak, ciljaju Rakitića, Naingolan možda odlazi u Kinu, a još nekoliko igrača je pod znakom pitanja, stiže Godin, možda ćemo videti i promene u odbrani gde bi De Fraj mogao da postane prekobrojan.

Što se Rome tiče, Liga šampiona je sve dalje, spekuliše se da bi Toti trebalo da postane sportski direktor, da bi se De Rosi oprostio i odmah seo na klupu. To bi bilo dočekano sa euforijom među navijačima, a navodno će ostati samo desetak igrača iz ovog tima, među njima od starijih Facio i Kolarov. Duga je lista igrača koji bi trebalo da napuste klub, predvođena Džekom, otići će i N'Zonzi, Roma bi mogla da proda Manolasa, Undera, golmana Olsena, Šika, Perotija, Karsdorpa, novi kapiten biće Florenci.

Roma nema mnogo rešenja za trenera, pa šansa za De Rosija ako ne produži ugovor i oprosti se od fudbala, ne bi bila neočekivana, imao bi prostora i vremena da radi sa podmlađenim timom, u ovom trenutku to je jedini put.

Očigledno, spremaju se velike čistke u dva kluba, ne zna se ni šta će biti sa Gatuzom u Milanu, posle sukoba sa Leonardom, a što se Alegrija tiče on tek treba da da odgovor Juventusu da li ostaje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Tuesday, 02.04.2019
11:53

Konte igra sa 3 stopera tako da ni jedan od Skrinjar - De Fraj nece biti prekobrojan. Tu mu je Asamoah kojeg je on i projektovao na levom beku ili spoljnjem. Trazice tog igraca za desnu stranu i jaci vezni red. Ostalo ce zavisiti od prodaje i kako je zamislio ekipu

avatar
Nemanjici
Tuesday, 02.04.2019
10:50

Doveli Nindzu na jednu sezonu a dali onog malog bisera, mladog. Kakva je to politika...Bolje da se zapitaju.

avatar
Oldboy
Tuesday, 02.04.2019
09:22

De Fraj da postane prekobrojan, a u bre brate ti ga baš preteruješ