"Ćolo" Simeone - Matador ili loša sezona?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.09.2020.
09:25
Izvor: Sportske.net

Atletiko nije bolji nego prošle godine, mada je iskusniji za sezonu sa novim igračima. Problem ostaju golovi, ovaj tim ne izgleda sposoban da pripreti, ni u Španiji, a ni u Evropi...

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Dijego Simeone traži novog napadača, to nije tajna, njegov imenjak Košta je razočarao u drugom mandatu u Atletiku iako je, pre dolaska Žoao Feliksa bio najskuplji igrač u istoriji "Jorgandžija".

Za sada nema najava da bi Lakazet koji je bio želja mogao da stigne u klub, a Suarez je odabrao Juventus.

"Ćolo" ne uspeva da nađe rešenje, ponovo je aktuelan Kavani koji čeka odbija ponude, slobodan je igrač, a ne odustaje od velikog novca.

Alvaro Morata nije siguran u ulogu koju će imati, ako stigne "El Matador", nije bio standardan, često je menjan, u poslednje vreme. Ali, priča oko Juventusa nije realna. Prvo, Italijani nemaju novca za obeštećenje, Morata košta više od 60 miliona evra, plus, Atletiko je odbio da razgovara o trampi za Daglasa Koštu.

Simeone računa na Moratu, više je sumnji samog igrača u minutažu, nego što bi ga se u klubu odrekli. Ipak, u ovom trenutku, jasno je da prvo mora da ode Košta koga žele klubovi PL, kako bi se doveo novi igrač u napadu.


Baner

Ništa ne ide lako za Atletiko, Oblak će ostati, odbili su ponudu za Himeneza, a Karasko je potpisao ugovor, povratnik iz Kine će naredne četiri godine biti u klubu. Podsetimo, stigao je rezervni golman Grbić iz Lokomotive, prodali su Kaja Enrikea Monaku za desetak miliona evra, pokušavaju da se dogovore sa Bešiktašem i oslobode se Kalinića koga Roma nije otkupila. Prošlog leta su kupovali, sada nema novca, morali su da otkupe i Moratu od Čelsija, odnosno da plate dogovoreno pre dve godine.

Ovaj Atletiko će teško napraviti nešto više od borbe za Ligu šampiona u Španiji, a čini se da nisu dovoljno kvalitetni da bi se borili u Evropi za velike stvari i to je navodno ono što je problem za Simeoneove neutažive ambicije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Thursday, 10.09.2020
14:09

Stagniraju vec neko vreme , mozda Colo treba da ide

avatar
RIP-chechk
Thursday, 10.09.2020
12:08

Atletiko je slab ove sezone realno, jso Colo ako nastavi onako defanzivno i na isti fazon, bice mucna sezona. Ima tu kvaliteta, ali dost aneiskoriscenog, realno Karasko i Feliks najbolji a Feliks je u dobroj meri neiskoriscen, nema napadaca, nema golova konstantnih.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 10.09.2020
15:35

Dobro receno a imaju brutalan vezni red Saul, Koke Partey, Herrera boreben. Odbrana dobra, nije mi jasna ta njegova glava...