Crvena revolucija, Klop otpušta osam igrača, kupovaće samo provereno! Sa ovom trojicom, Liverpul će biti nedodirljiv!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 27.03.2020.
08:24
Izvor: Sportske.net

Velike promene, nekolicina igrača od kojih se više očekivalo napustiće klub, a u svakoj liniji tima biće doveden po jedno zvučno ime!

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Neizvesnost oko kraja sezone ostaje, ali Jirgen Klop već razmišlja o novom šampionatu. Odluka o tome da li će šampionat biti nastavljen ostaje u vazduhu, ali čini se da bi svaka odluka u kojoj Liverpul nije šampion stvarno bila presedan.

Ali, Nemac, koga poslednjih dana vezuju za Real i Barselonu, ne ovog, već narednog leta, će izvršiti velike promene u ekipi.

Zna se da će klub prodati Lovrena, Origija, Šaćirija, Nabija Keitu, tragičara iz Kijeva Karijusa, kao i Nejta Klajna.

Klub će takođe napustiti Lalana, a provlače se stalno priče o prodaji Manea ili Salaha, mada je to manje verovatno.

Rajan Bruster i Hari Vilson bi mogli da se vrate sa pozajmica, kai i ali verovatnije je da Srbin bude prodat, iako Klop cilja jednog vezistu. Fabijan Ruiz je želja, Džejdon Sančo ipak nerealna ambicija, ako ne bude prodat Mane.

Kazino baner


Ali, kako bi Nemac mogao da iznenadi.

Pre svega novim štoperom. Dajot Upamekano je prva meta, ali ovog sjajnog štopera Lajpciga žele još par engleskih klubova. Mete poput Himeneza iz Atletika i Bastonija iz Intera se takođe pominju, a u slučaju da klub odluči da potroši novac i na napadača, Timo Verner je prvi izbor, on bi konkurisao Bobiju Firminu.

Dakle, Klop će kupovati samo dokazane igrače, dvojicu ili trojicu, ali u pitanju će biti fudbaleri koji će moći odmah da se uklope u tim...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Friday, 27.03.2020
17:43

Neće Liverpool puno para trošiti na štopera nego će samo zamijeniti Lovrena nekim manjim transferom. Matip je kad je zdrav pored Virgila mnogo dobar, a Gomez je ove sezone pokazao da je izrastao u vrhunskog štopera. On ima 22 godine tek i tek kreće njegova karijera ali svi ga gledaju kao nekog lošeg štopera jer je Englez pa svi pretpostavljaju da je precjenjen, što nije. Liverpool će dovesti vjerovatno nekog starijeg iskusnog štopera ili neku mladu nadu da bude #4 umjesto Lovrena, a Matip i Gomez će se boriti za štopera #2

avatar
Mak-Juventino
Friday, 27.03.2020
12:42

Upamekano , Ruiz , Sancho i Verner ... pa neka bude sta bude :D

avatar
Friday, 27.03.2020
11:16

Želi, ne žele.

avatar
Mangus
Friday, 27.03.2020
10:50

Lalana ce otici svakako. Ugovor mu istice, zeli da igra vise, i osvojice sve sto mozr s liverpulom.
Keita je samo na momente prikazao sta zna ali nazalost povrede su ga za sad ozbiljno ukocile.
Saciri je od početka trebalo da bude dzoker i svoje je odradio sasvim solidno. Klajna sam i zaboravio i logično je sto ce otici, kao i Karijus. Lovren puni 30, a nije konstantan igrac i treba ga prodati.
Medjutim ne očekujem da ode Origi.
Decko je sasvim ok igrač i ne smeta mu sto je na klupi. Svako vece ime ne bi sedelo na klupi mirno već bi se bunilo.
Što se gruje tiče nazalost očekivana odluka. Ni u Herti nije igrao bog zna kako pa ne treba očekivati da ce nesto napraviti u LFC.
Sto se kupovina tice, ocekujem da van den berg dobije vise mest kao četvrti stopet, ne vidim da ce dovoditi nekoga drugoga. Doci ce levi bek, kao zamena za robertsona, očekujem jednom kvalitetnog kreativca na sredini i to je to.
Verner svakako jer je zeljan da predje u LFC i da radi sa Klopom a za te pare boljeg nece naci

avatar
Patrick Berger
Saturday, 28.03.2020
05:03

Verner, Levi bek, mlad perspektivan stoper, jer je Van der Berg daleko of prvog tima, Filips je igrao u cvajti, a Jana Huver vise igrao desnog beka, tako da je mali iz Salkea realna opcija. U veznom redu ce verovatno biti box to box, vise nego kreativac! Lalana - Minamino, Kurtis ce dobijati sve vise prostora, plus Ox I Keita, medjutim zamena za Milnera I konkurencija za Fabinja nam treba. Videlo se da posle porede Fabinjo ispao iz forme I da dmo bez Hendersona totalno drugacija ekipa - moj tip Zakaria!

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Sunday, 29.03.2020
18:32

Mislim da će Van den Berg biti igrač koji donosi profit za 2-3 godine i da nije dovoljan kvalitet za Lfc. Hoaver je bolji od njega i godinu dana mladji ali i on je previše mlad i rizično je ostaviti njih dvojicu kao #4 štopere. Ja nekako očekujem da će Philips da ostane kao štoper #4 za sledeću sezonu jer je igrao sasvim dobro u njemačkoj + je homegrown igrač što Liverpulu fali. Mada po kvalitetu mislim da nije ni on dovoljno dobar i da je čak i to rizik.
Ako Werner dodje (što vjerovatno i hoće) Origi 90% ide. Nema mjesta i za njega i za Minamina, a Minamino je tek došao i sigurno ga neće prodati odmah. Jedina mu je nada ako Klopp odluči da ne dovodi zamjenu za Shaqirija nego ostavi da Minamino i Origi pokrivaju njega i Manea