Da li će Liverpul imati 300.000.000 evra za leto?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 07.03.2023.
23:25
Izvor: Sportske.net

Posle ovoga, pitanje je.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Vlasnik fudbalskog kluba Liverpul Džon Henri izjavio je u intervjuu za "Liverpool Echo" da će on i njegovi partneri mudro investirati u organizaciju.

Iako se mnogo pričalo o tome da će klub biti prodat i da postoje zainteresovani biznismeni iz Amerike, pa čak i iz arapskog sveta, Fenvej Sports Grupa na čelu sa Džonom Henrijem ostaće uz Liverpul. Oni, kako je navedeno u njihovim prethodnim izlaganjima u javnosti "traže investitore", ali nisu spremni da potpuno izađu iz kluba.

"Nastavljamo da razvijamo Liverpul u odgovornom maniru. Videli smo mnoge klubove, uključujući i sam Liverpul pre, kako idu neodrživim putevima. Imamo fokus i imaćemo fokus da investiramo mudro na polju transfera i ostajemo izuzetno ponosni na naš trenutni tim", rekao je Džon Henri.

Stoga je pitanje da li će Jirgen Klop zaista dobiti oko 300.000.000 evra za letnji prelazni rok, ali ako se zna da Liverpul ima održivi sistem i jedan su od retkih klubova koji pažljivo vodi svoje finansije, onda bi sada mogli da naprave presedan.

Glavne mete "crvenih" su Džud Belingem, Mejson Maunt, Mateus Nunjes, a priča se i o Jošku Gvardiolu. Sigurno je da se prate i igrači koji igraju na desnom beku imajući u vidu defanzivne limite Trent Aleksander-Arnolda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke