Da li je ovo moguće, pet godina posle Ramos na istom putu! Adios Real, da li je ovo novi klub?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 31.01.2021.
10:16
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava? Prošli put je uspeo da dobije ono što je želeo, sada je situacija drugačija? Gledaćemo ga u PL?

Povezane vesti

Priča se da je praktično odlučio, tačnije da je Real presekao. Legendarni kapiten može da dobije ugovor na godinu dana i to je sve. On je slobodan da pregovara sa ostalim klubovima, na ponudu Los Blankosa ne pristaje pa će izgleda posle 16 sezona napustiti Madrid.

Kako sada stvari stoje ostaće u Evropi, želi i dalje da igra na vrhunskom nivou, a priča se da je Real već rešio pitanje naslednika i da imaju dogovor sa Alabom.

Ono što je novina su informacije da se Rene Ramos, njegov brat i agent zaputio preko Lamanša.

I ovde dolazimo do rimejka. Pre pet godina, Ramos je dogovorio sa Mančester Junajtedom transfer, ili je makar tako tvrdio, ali su mnogi verovali i danas veruju da je "Đavole" samo iskoristio da izboksuje bolji ugovor od Florentina Pereza. Jasno, Real ga tada nije pustio imao je ugovor, ponuđen mu je novi i postao je najplaćeniji štoper na svetu.


Sada se priča ponavlja, uz PSŽ koji je veoma zainteresovan, mada se pominje da im Ramos nije prvi izbor, Junajtedu jeste. Solskjer bi ga drage volje prigrlio kao komandanta odbrane iako će legenda Reala tada imati 35 godina. On je više od igrača, lider svlačionice, procena je da bi uspeo da okupi tim oko sebe. Real mu je ponudio kao poslednju opciju produžetak 1+1, odnosno da aktivira drugu godinu, ako odigra dovoljan broj utakmica, ali je plata manja od onoga što Ramos može da uzme u Engleskoj ili Francuskoj. On bi dobio ugovor na tri godine vredan oko 12 miliona evra i obezbedio se.

Isto može da dobije, možda i više u naftnim državama ili Kini, ali osim što želi da igra na vrhunskom nivou, njegova porodica nije raspoložena da se seli iz Evrope...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke