Darvin Nunjez će biti ključna figura, ali kog tima? Liverpul se sprema za transfer od 40.000.000

Autor: Nemanja Janošev
subota 06.07.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Nova era na "Enfildu".

Liverpool FC
Liverpool FC

Povezane vesti

Fudbalski klub Liverpul priprema se za novu eru pod vođstvom trenera Arnea Slota koji je juče i zvanično okupio dostupnu grupu igrača.

Mahom su to mladi fudbaleri koji obitavaju između prvog tima i omladinskog pogona, ali bili su prisutni i igrači kao što su Kostas Cimikas, Harvi Eliot, Džarel Kuansa... Ostatak momaka će se pridružiti kasnije ovog meseca kada završe reprezentativne obaveze i dobiju nešto vremena za predah.

Jedan od onih o čijoj se budućnosti dosta pričalo jeste Darvin Nunjez s obzirom na to da je Jirgen Klop bio najveći zagovornik njegovog transfera na "Enfild". Posle Nemčevog odlaska, Nunjez se takođe povezivao sa novom desitinacijom, ali Arne Slot ni ne pomišlja na tako nešto.

"Verujem da će se vrlo dobro uklopiti u moj sistem igre jer mi se mnogo dopada. To sam mu već rekao. On je jedan od igrača sa kojima sam razgovarao", kazao je Slot.

On je na konferenciji za medije potvrdio da očekuje dva potpisa, a kako javlja nemački "Bild" jedan od njih bi trebalo da bude Žeremi Frimpong iz Bajer Leverkuzena. Holanđanin je, konekcija sa Slotom je momentalna i može da pokriva celu desnu stranu.

Navodno, Bajer će ga pustiti za 40.000.000 evra, što Liverpulu nije problem da plati. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke