De Liht je odabrao, Rajola pristao, ugovor već na stolu!

Autor: Ivan Cvetković
subota 13.04.2019.
12:46
Izvor: Sportske.net

Izgleda da više nema dileme.

EPA-EFE/OLAF KRAAK
EPA-EFE/OLAF KRAAK

Povezane vesti

Izgleda da je odlazak Matisa de Lihta iz Ajaksa gotova stvar.

To je nedavno potvrdio i njegov trener Ten Hag koji je otkrio da će 19-godišnji defanzivac napustiti klub ovog leta.

Njegovu dilemu oko toga da li je fudbaler dao svoj pristanak Bajernu ii Barseloni otklonio je katalonski Sport koji tvrdi da će De Liht uskoro zadužiti opremu "Blaugrane".

Holanđanin je pristao, a klub je spreman da mu ponudi petogodišnji ugovor koji će biti veoma sličan onom koji je potpisao njegov saigrač Frenki de Jong u januaru.

Barselona će pokušati da odbrovolji Ajaks ponudom od 60 miliona evra uz razne dodatke i lako ostvarive bonuse u budućnosti, ali sada se čeka odgovor "Kopljanika".

De Lihtov menadžer Mino Rajola će ući u pregovore sa klubom od kojeg će zahtevati da plata njegovog klijenta raste iz sezone u sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 13.04.2019
16:04

Pa neka im doda i nekog igraca

avatar
Catalá
Saturday, 13.04.2019
14:19

"De Lihtov menadžer Mino Rajola će ući u pregovore sa klubom od kojeg će zahtevati da plata njegovog klijenta raste iz sezone u sezonu. "
Odnosno - nemojte da vas ja napominjem za moju proviziju,ponovo. - Mino Rajola

avatar
Misosesic
Saturday, 13.04.2019
13:13

Malo bi se trebale Barsine knjige pregledati Kutinjo 160M+Dembele 140M+DeJong 60M+DeLiht 80M+Malkom 40M.O platama da ne govorim Mesi,Suárez,Pike,Buskets,Kutinjo,Dembele,DeJong,DeLiht,Alba,Malkom.Mesi sam godišnje uzima 40 miliona plus bonusi.Oni sa tolikim opterećenjima na platni budžet ne bi smjeli da troše vise od 80 miliona na transfere godišnje a oni za dva igrača ce sad dati 150 miliona a nisu nikog prodali.I onda se piše kako Real može dovesti samo jednog dva top igrača u prelaznom roku Real koji zaradjuje vise od Barse a ima puno manje platno opterećenje na budžet.

avatar
Mirjevac
Sunday, 14.04.2019
22:20

Prvo, real zaradjuje samo 3 tri milionna vise od Barce, tako da sve ovo sto si naveo nije tacno, real ja placao sudije i one iz uvefe da mu nameste da dobije LS, a sve to je preskupo, zato je real morao da podigne kredit da renovira stadion, gde ga barca pobedjuje u svako vreme i svaki put! Sto rece Baloteli, da je Barca jedini klub koji ima dva stadiona, jedan da igra utakmice a on se zove Kam Nuo, a drugi stadion da trenira a on se zove bernabeo, tako da je sve jasno! Prvo Dembele je placen samo 104 miliona i bez bonusa, Kutinjo je placen 120 miliona sa bonusom plus 20 a to je 140 miliona! O platama na godisnjem nivo baci neodlazi vise od 300 miliona za plate a cak mozda i manje, jedino Mesi sto ima vecu platu dok svi ostali imaju normalne plate, taako da znam da mrzis barcu ali nemoj da pises neistine!

avatar
Logika i argumenti
Saturday, 13.04.2019
13:12

Dobra investicija naravno ako je sve to istina, mada ja se ne bih zamarao niti puno nadao u vezi sa tim...Ipak tiraž leži u spekulacijama...

avatar
Kive
Saturday, 13.04.2019
13:09

Javna tajna je da De ligt ide u Barsu to je pitanja vremena.