Debakl u "El klasiku" otpisao dvojicu, Perez spreman da aktivira zimsku "bombu"!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 24.12.2017.
18:31
Izvor: Sportske.net

U godini u kojoj su osvojeni gotovo svi trofeji, istovremeno su na površinu isplivale i sve loše strane Zidanovog Real Madrida.

EPA/J.P.GANDUL
EPA/J.P.GANDUL

Povezane vesti

"Kraljevski" klub je po prvi put u svojoj istoriji u jednoj kalendarskoj godini osvojio pet trofeja, ali je 2017. Zidanov tim ipak završio na neslavan način.

Real Madrid je proletos osvojio Ligu šampiona drugi put u nizu i Ligu Primeru posle pet godina, u Superkupu Španije Barselona je u avgustu deklasirana, ali su Katalonci u decembru 14 bodova ispred.

Poraz od najvećeg rivala rezultatom 0:3 na "Santjago Bernabeu" upalio je alarm i jasno stavio do znanja da je za neke igrače odzvonilo.

Na udaru je po ko zna koji put Karim Benzema i posle još jedne blede partije na važnom meču, navijači su ga otpisali, a deluje da je i Florentino Perez izgubio strpljenje.

Iz Španije danas stižu informacije da je Serhio Aguero sada iskočio u prvi plan, pošto Inter ne želi da pusti Maura Ikardija. Drugi Argentinac, Aguero, navodno nije zadovoljan kod Pepa Gvardiole, a naročito bi mogao da izgubi mesto u timu ako na leto dođe Aleksis Sančez.


Aguero

Aguero već sada deli minutažu sa Gabrijelom Žezusom, nije nezamenjiv kao Silva, De Brujne, Sterling i Sane i to bi moglo da ga odseli iz Mančestera.

Iako je u Madridu njegov tim bio Atletiko, deluje da bi posle šest godina povratak u prestonicu Španije bio manje bolan.

Spominje se da bi Aguero već u januaru mogao da bude Realova zimska "bomba" i to za 70 miliona evra, ali teško pošto nema pravo nastupa u Ligi šampiona, koja sada ponovo postaje Realov prioritet.

Ipak, svi znamo koliko je Florentino Perez tvrdoglav i uporan, pa ne bi iznenadilo da već na zimu krene u veliki šoping, jer ne treba zaboraviti da Ikardi ima pravo nastupa u Ligi šampiona, pa bi uz Aguera mogao da bude još jedna opcija.

Pored Benzeme, jasno je da će u slučaju prave ponude na leto otići i Geret Bejl, koji ima opciju povratka u Totenhem ili da se pridruži Murinju sa kojim se mimoišao u Madridu 2013. godine.

Bejl je takođe kritikovan zbog loših partija, velikog broja povreda i konstatnog izostanka, a posebno nakon što je u subotu propustio stopostotnu šansu da pogodi za 1:2 i uvede "El klasiko" u neizvesnu završnicu.

Podsetimo, Real je praktično već završio jedan veliki zimski transfer, pošto stiže golman Atletik Bilbaoa Kepa za 20 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Di Magia
Sunday, 24.12.2017
22:56

Kasno se setio... Trebao je samo zadrzati ekipu od prosle sezone..

avatar
El Nindža
Sunday, 24.12.2017
21:07

Dve titule, koje su preduslov za ostale tri, su poklonjene i onda se veliča takav uspeh. Zanimljiv način da se ispiše istorija.

avatar
Che Wolfasin
Sunday, 24.12.2017
20:54

Nije trebalo prodavati , sada je kasno za kupovinu.