Debuši na izlaznim vratima?

Autor: Lazar Mitrović
ponedeljak 09.11.2015.
20:34
Izvor: Sportske.net

Desni bek Arsenala uskoro bi mogao da promeni sredinu.

arsenal.com
arsenal.com

Povezane vesti

Francuski fudbaler je nakon jučerašnjeg derbija severnog Londona, nagovestio da će u zimskom prelaznom roku promeniti sredinu.

Odluku o takvom potezu doneo je nakon što je u poslednje vreme istisnut od strane Hektora Beljerina iz startne postave.

Francuz trenutno nastupa u timu Arsenal Vengera samo zato što je Španac povređen, inače bi šansu dobijao samo 'na kašičicu'.

Beljarin je potpuno ošravdao ukazano poverenje i ove sezone je jedan od najboljih fudbalera 'Tobdžija', svestan te činjenice, Debuši bi uskoro mogao da pronađe sreću u drugom klubu, gde bi imao veću minutažu.

30-godišnji fudbaler nije iskoristio 'svojih pet minuta' i na prethodnim mečevima nije dokazao da bi on trebalo da bude prvi izbor na poziciji desnog beka londonskog kluba.

Bivši fudbaler lila i Njukasla je po dolasku na Emirate odigrao samo 12 mečeva, što zbog povreda, što zbog loše forme.

"Svestan sam svega, ali pokušavam da ostanem jak, ima još dosta do decembra", rekao je Debuši.

Francuski selektor Didije Dešam, govorio je trenutnom statusu svog zemljaka u Arsenalu i nagovestio da bi on uskoro mogao da promeni sredinu.

"Debuši se nalazi u teškoj situaciji, igra jako malo, odluku o svom nastavku karijere doneće u januaru", rekao je selektor 'Galskih petlova'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
TirijaBlokiratiNeces
Tuesday, 10.11.2015
16:51

Svaki igrač koji dođe u Arsenal na poklon od kluba dobije višemesečnu povredu. Osim ako si ludi Aleksis, on može samo da se umori.

avatar
England
Tuesday, 10.11.2015
18:11

Pa zavisi kakav je ko, imas igraca kao npr. Kokelan koji igra zadnjeg veznog stalno je u jakim duelima a ne povredjuje se, a imas recimo Vilsera koji cim udje u jaci duel zavrsi sa nekom povredom. Da su svi igraci Arsenala kao Ziru, Aleksis, Kokelan to bi bilo vrh ali...

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 10.11.2015
13:17

Uz duzno postovanje, nije vise isti igrac. Belerin ga je potpuno istisnuo...

avatar
Непобедиви
Monday, 09.11.2015
23:12

Добар играч. Она повреда рамена када га је Араутовић одгурнуо га је одвојила доста дуго од терена и уназадила га. Бељерин тренутно много бољи, а и много млађи. Продати Дебушија, а вратити Џенкинсона са позајмице и решен проблем десног бека. Џенкинсон је доста добар у Вест Хему, тако да није лош као замена.

avatar
MixEr
Monday, 09.11.2015
22:44

On je doveden da bi Belerin imao vremena da se lagano razvija i da kroz godinu dve postane glavni bek...na njegovu nesreću, a na sreću svih nas koji smo poštovaoci igre Arsenala, povredio se na duži period kad nije bilo moguće dovesti nekog kvalitetnog igrača jer je prošao transfer period pa je Belerin dobio šansu da ranije sazri i uspešno je iskoristio. Tako da šta da se radi...neka ide. Arsenal je, pre nego što je mislio da hoće, dobio fenomenalnog beka.

avatar
lamps8
Monday, 09.11.2015
21:35

dobar je bio u njukaslu ali imao je veliku povredu u arsenalu i nije se vratio u formu