Dembele na popustu i opet ga niko neće!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 13.04.2020.
16:58
Izvor: Sportske.net

Ko može da plati 60 miliona evra za Dembelea?! Odgovor je jasan.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Osman Dembele će i naredne sezone igrati za Barselonu, jer nijedan klub ne želi da plati 60 miliona evra.

Kako prenosi Marka, Barselona je spreman da sasluša ponude i navodno bi pristala da proda Dembelea za 60 miliona evra, što je gotovo duplo manje nego što ga je platila leta 2017. godine.

Barsa je tada Borusiji iz Dortmunda platila 105 miliona i još 40 kroz bonuse, ali je Francuz potpuno razočarao zbog brojnih povreda.

Marka piše da niko ne veruje da će Dembele uspeti da prebrodi težak period, imao je desetak povreda u nizu za tri i po godine, uglavnom su to bile lože.

Barselona mora da smisli način da zaradi novac, želi da proda nekoliko igrača, Dembelea bi pustila i za 60 miliona, ali Marka uverava da nijedan klub neće dati toliki novac za fudbalera koji je non stop povređen.

Ako dođe i Nejmar, a tu je i Grizman, šta će biti sa Dembeleom?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Monday, 13.04.2020
18:58

Ko može da plati 60 miliona evra za Dembelea?! Pa najmanje po 5-6 klubova iz liga 'petice', dakle najmanje 25-30 klubova. A ko je blesav da to uradi? Pa niko... sasvim logično i više nego očigledno zašto.

avatar
NikkiCFC
Monday, 13.04.2020
17:44

Ne mogu ni pola da povrate novca za njega, Kutinja, Grizmana... Najgore vodjen klub na svetu.

avatar
Dorotej
Monday, 13.04.2020
17:38

Šta će niti sa Dembeleom? Šta će niti sa Kutinjom? Ni Grizman nije doneo razliku. Ogromno neplansko stucanih para nizašta. To će Barselonu da udara u glavu u sledećih par godina, a i duže. Odlazi Suarez, Leo je u godinama, odbrana i srednji red su daleko od zlatnih vremena.

avatar
Mirjevac
Monday, 13.04.2020
23:47

Kutinjo ce da ide u zamenu za nekog dobrog, Dembele nigde ne ide, tako je reko trener Setien, neznnam odkud ovima da ce ga barca proda, kad barca racuna na Dembelea! Grizman se odlicno pokazao i on ostaje, mozda ce Kutinja da prodaju ili da ga zamene, i Kutinjo se dobro bio pokazao, ali tada je los trebner barcin bio i nije znao sa Kutinjom! Kutinjo se odlicno pokazao i u Bajern, Bajern nece da odkupi Kutinja posto su oni nemci tvrdi i nece toliko da plate, nadajuse da ce posle oove krize mnogi igraci biti jevtiniji nego sto su bili, i zato ga bajern nece odkupi! Ali za Kutonja se mnogi klubovi interesuju i moco ce da se dobro proda, ali mislim da barca i njega nece da proda? Vec ce da proda Vidala, Raketica, Rafinju, i neke koji ce da se vrate sa pozajmice, barci bi samo mozda trebao da dodje Lauter i onda ce ona sa svojim ovim igracima koje ima biti dovoljno jaka!