Derbi Severnog Londona za defanzivca Reala!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 29.04.2020.
18:30
Izvor: Sportske.net

Klubovi iz engleske prestonice će se boriti za potpis fudbalera Madriđana.

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Real Madrid bi mogao da proda veliki broj fudbalera ovog leta, a jedan od igrača koji se nalaze na izlaznim vratima kluba je i levi bek Serhio Regilon.

Ovaj mladi fudbaler je minule sezone dobio priliku u prvom timu "Los Blankosa" kod Julena Lopetegija, koji ga je letos i preselio u redove Sevilje.

Pružao je odlične partije u dresu "Rohiblankos" do prekida sezone, pa je skrenuo pažnju velikog broja timova.

Real na levom boku ima Marsela i Ferlana Mendija, koji se odlično pokazao u drugom delu sezone, imaju želju da vrate i Hakimija, koji takođe može da igra levo, pa je jasno da za mladog Regilona nema mesta.

Tako bi 23-godišnji bek mogao da bude jedan od najtraženijih fudbalera na tržištu ovog leta, Sevilja bi da ga zadrži, prati ga i Borusija Dortmund, a sada je obelodanjeno da će se za njegov potpis boriti i Arsenal i Totenhem.

Pretpostavka je ipak da bi ga Real najradije poslao na još jednu pozajmicu, pa bi eventualnu prodaju odložili za godinu dana, kako bi dali vremena klubovima da se finansijski vrate na noge i pojačaju ponude, ali i kako bi vrednost mladog fudbalera nastavila da raste dok je još u njihovim redovima.

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke