Dete "Crvenih đavola" se oprostilo od Londona!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 06.05.2019.
11:04
Izvor: Sportske.net

Sinoć su svoji zadnji meč na "Emiratima" odigrala čak tri fudbalera Arsenala.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Jučerašnji neuspeh protiv Brajtona je prošao veoma emotivno.

Ne samo zbog toga što je Arsenal maltene ostao bez šansi da uđe u top četiri Premijer lige, na "Emirate" su verovatno poslednji put istrčali Petr Čeh, Eron Ramzi i Deni Velbek.

Sva tri fudbalera su juče po završetku utakmice dobili svoj špalir i ovacije od strane igrača i navijača za sve učinjeno u dresu Arsenala.

Najemotivniji je svakako bilo za Velšanina koji posle jedanaest dugih godina svoju karijeru nastavlja u Torinu, dok se Petr Čeh zvanično oprostio od fudbala.

U senci ova dva igrača je bio i oproštaj Denija Velbeka, bivšeg pitomca Mančester junajteda, od dresa Tobdžija.

Englez je došao pre pet godina iz redova velikog rivala za sumu od oko 25 miliona evra, trebalo je da bude veliko pojačanje čak je i imao dobar početak, ali su povrede uzele svoj danak te je ofanzivac ostao uskraćen da ostavi neki dublji trag na "Emiratima".

Pjer Emerik Obamejang Dani Velbek

Ove sezone je odigrao tek 14 mečeva, sa Arsenalom je osvojio trofej FA kupa 2017. godine, Emeri ga ne vidi u planovima za sledeću sezonu te će napustiti klub tokom leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tobdzija02
Monday, 06.05.2019
20:32

Aaron hvala ti za sve!!

avatar
jack wilshere
Monday, 06.05.2019
12:44

Nigde nece naci pouzdanijeg, borbenijeg i boljeg napadača koji ce svjesno biti treci izbor u napadu, nece se buniti zbog toga, a kad god dobije priliku, udje i pokida se.. Jos jedan nelogican potez, ali smo vec navikli..

avatar
Lazar Mandic
Monday, 06.05.2019
11:21

Hvala im svima! Sportski pozz

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 06.05.2019
11:21

Velbek uopste nije los fudbaler i cak bi mogao biti rezerva nekom jakom timu. Medjutim stalno je povredjen i to je steta ali timovi tipa Lester,K.Palas pa cak Everton i slicni bi trebali pokusati s njim.