Di Marija je tek početak, još dva igrača stižu?

Autor: Janko Glavonjić
subota 23.08.2014.
22:29
Izvor: Sportske.net

Van Gal je izgleda prelomio, nema više vremena za gubljenje, i u Junajted će naredne nedelje uz Di Mariju stići još dva igrača?

Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko
Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko

Povezane vesti

Engleski mediji večeras javljaju nove vesti o dešavanjima u Junajtedu u talasima. Prvo je stigla dosta pouzdana informacija o transferu Di Marije iz Reala u Junajted za 50 miliona funti, a zatim je počela priča o još dva pojačanja, koja uskoro stižu.

Prvi bi trebalo da bude Dejli Blajnd, o kojem se priča već neko vreme, a spekuliše se da je misteriozni vezni igrač u evropskoj publici malo poznati Lukaš Silva, fudbaler Kruzeira.

Silva ima 21 godinu, igra na poziciji centralnog veznog, pravi plejmejker je u pitanju, voli da ima loptu u nogama, ali nije "gadljiv" ni na defanzivne zadatke, za razliku od većine Brazilaca koji igraju na toj poziciji, a pogotovo u tim godinama.

Van Gal smatra da bi mladi Silva mogao da bude rešenje za probleme Junajteda u veznom redu, čovek koji će moći da donese potrebnu ravnotežu i potez lopte, i od kojeg će počinjati napadi Junajteda.

Pregovori sa oba fudbalera su navodno otpočeli, a sledeće nedelje bi trebalo da saznamo nešto više o ovim potencijalnim transferima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke