Di Marija od 80 miliona!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 28.07.2014.
09:57
Izvor: Sportske.net

Da Florentino Perez uspešno posluje i kada prodaje igrače, dokaz će biti Anhel Di Marija, Argentinac čiji je transfer praktično gotov.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Kritikovan da svoje poslovne korake bazira isključivo na marketinškoj isplativosti igrača, Florentino Perez je poslednjih godina dobijao oštre komentare u fudbalskoj javnosti.

Ipak, njegova misija da stvori i zadrži ugled galaktičkog kluba se, i te kako, isplaćuje.

Istina, Real Madrid izdvaja rekordne sume novce na dovođenje fudbalera, ali u isto vreme piše rekorde i kada prodaje svoje igrače.

Nakon rekordne sume od 50 miliona evra, za koliko je prodao mesuta Ozila, Florentino Perez će ovog leta postaviti novi rekord sa Anhelom Di Marijom.

Naime,Argentinac je na pragu Pari Sen Žrmena, transfer je praktično dogovoren, a sa svim bonusima i premijama dostići će neverovatnih 80 miliona evra!

Jedina prepreka koja se u ovom trenutku postavlja ispred realizacije transfera u Pariz jeste UEFA finansijski fer-plej i suspenzija koja je nametnuta francuskom šampionu. Sveci su tokom leta već potrošili 50 miliona na dovođenje Davida Luiza, moraće zasigurno nekoga i da prodaju kako bi izbalansirali račune.

Kada je u pitanju sam Di Marija, njegova je jasna želja za odlaskom, te stoga postoji šansa da Real Madrid, kako kaže Marka, prihvati i 70 miliona za Argentinca.

Iako bi i taj iznos predstavljao rekordnu sumu kada su odlazeći transferi u pitanju, 80 miliona bi imalo veći anestetski uticaj na, pre svega Karla Anćelotija, koji je želeo da Di Marija ostane.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke