Dinamo Zagreb dovodi Brazilca od 5.5 miliona!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.10.2020.
12:08
Izvor: Sportske.net, sportske novosti

Sve je dogovoreno, čeka se samo da doputuje.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Zagrebački Dinamo ponovo skreće pažnju na sebe najnovijim potezima u prelaznom roku.

Ono što je danas izbilo u prvi plan u tamošnjim medijima jeste transfer 20-godišnjeg Brazilca Markinjoša iz Atletiko Mineira u redove Dinama.

Zagrebčani su sa ovim krilnim napadačem i njegovim sadašnjim klubom dogovorili pozajmicu do kraja sezone, uz opciju otkupa ugovora.

Koliko bi taj otkup mogao da iznosi ukoliko Markinjoš opravda očekivanja u Dinamu za sada nije poznato, ali s obzirom da je na ''Transfermarktu'' procenjen na 5.5 miliona evra, jasno je da bi Zagrepčani morali duboko da zavuku ruku u džep.

S obzirom da je rok za prijave igrača istekao, Markinjoša tokom jeseni nećemo gledati u dresu ''Modrih'' u Ligi Evrope, ali zato bi u hrvatskoj ligi trebalo da zablista.

Kako prenose zagrebačke ''Sportske novosti'', Markinjoš je trebalo već da bude u Zagrebu, ali zbog aktuelne situacije sa koronavirusom njegov dolazak je prolongiran za sledeću nedelju.
-
Baner 6
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Thursday, 08.10.2020
13:23

KADA CE NEKI NAS KLUB TAKO NESTO DA URADI.....NASI TESKO NEKOG IGRACA ZA TE PARE PRODAJU A NE DA KUPE...PO OVAKVIM TRANSFERIMA SE VIDI KO JE VECI KLUB....xD

avatar
Capitano
Thursday, 08.10.2020
17:56

Po tvojoj teoriji ispada da su MC i PSG veci klubovi od Milana, Bayerna :)

avatar
deki trbic
Saturday, 10.10.2020
09:16

Ne, ali gledaj jedan Dinamo je veci klub od zvezde i partizana...gledaj organizaciju kluba, transfere, uslove za rad, rezultati itd...