"Diskont" u Juventusu, Milanu i Interu!

Autor: Boris Jovanović
subota 13.12.2014.
12:26
Izvor: Sportske.net

Tri najveća italijanska kluba će se osloboditi nekolicine igrača po svaku cenu u januaru. Ovo su igrači na koje giganti ne računaju.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Da krenemo od šampiona, Juventusa.

Neće biti velikih promena, mada se planira dolazak štopera, verovatno desnog beka Montoje iz Barselone i možda još jednog ofanzivnog veziste. Ono što se zna je da će klub probati da proda Đovinka kome ugovor ističe na leto. Za njega nema mesta u timu i jednostavno će Juventus izabrati najbolju ponudu.

Osim njega Marko Mota i večito povređeni Simone Pepe sigurno napuštaju klub, a što se Patrisa Evre tiče, za sada nema naznaka da bi mogao da stigne novi levi bek, pa zbog povrede Asamoe, Francuz iako ne igra dobro verovatno ostaje.

Što se Milana tiče, na sve načine će probati da se oslobode Toresa koji je razočarao. Klub ima sedam štopera, Rami, Aleks i Bonera su nedodirljivi, verovatno će Zakardo i Albertaci otići u januaru, a moguće je i da Zapata bude prodat.

Mekses ne želi da napusti klub, ističe mu ugovor u junu, a Armero zavisi od Argentinca Vanđonija. Ako dođe pomenuti fudbaler, za Kolumbijca nema mesta.

Saponara i Nijang nisu dobili šansu, i oni su na prodaju, kao i Pacini, kome ugovor ističe u junu. Ipak, ako ne bude pravih ponuda, "Paco" će ostati do juna, a onda kao slobodan igrač napustiti "San Siro".

Što se Intera tiče, imaju problem sa finansijskim fer plejom, da bi kupovali moraju da prodaju. Izvesno je da od januara nema mesta za Krhina, Obija i Mbajea, ali osim Žoela Obija, druga dvojica su epizodisti.

I dalje je velika verovatnoća da odlazi Nemanja Vidić, a ostalo zavisi od kupovina. Gvarin je i dalje na prodaju, verovatno i Ernaneš koji je razočarao, ali u njih dvojicu je uložen veliki novac i Inter bi tu morao da se saglasi sa gubicima. Otići će i Ugo Kampanjaro koga je kao slobodnog igrača Macari doveo iz Napolija, a koji nije u planovima Manćinija.

Medel i M'Vila su takođe razočarali, ali po svemu sudeći, Inter nema kome da ih proda, pa će i njih dvojica ostati do juna...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke