"Đavoli" prelomili, ništa od novih pozajmica, hoće li se dogovoriti sa Italijanima?

Autor: Nikola Miloradović
petak 24.07.2020.
20:43
Izvor: Sportske.net

Koji se razlog krije iza ove odluke?

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Kako je preneo "Skaj Sports", Mančester junajted je odlučio da ne produži pozajmice Krisu Smolingu u Romi i Aleksisu Sančezu u Interu, pa će se dvojac po završetku sezone u Italiji vratiti na "Old Traford".

Ipak, iza ovog poteza ne stoji ideja da se pomenutim igračima ukaže nova šansa u Mančesteru, već Junajted ne želi da rizikuje da se povrede igrajući za svoje klubove u Ligi Evrope u avgustu, kako bi ih lakše prodali kada počne prelazni rok.

"Đavoli" bi mogli i da ukrste koplja sa ovim ekipama u Ligi Evrope, Roma bi mogla da im padne u polufinalu, Inter u eventualnom finalu takmičenja, pa neki ovu odluku video i kao slabljenje rivala pred izazove na evrosceni.

Smoling je postao jako bitan šraf u Fonsekinoj mašineriji na "Olimpiku", dok je Aleksis Sančez nakon prekida sezone zaigrao kao posednut, pa je upisao dva gola i sedam asistencija u dresu "Neroazura".

Federiko Kjeza Aleksis Sancez Inter Fiorentina

Postoji ipak realna mogućnost i da se zadrže u Italiji, Roma je voljna da otkupi ugovor engleskog defanzivca od Junajteda, dok Konte želi da zadrži Čileanca na "Meaci".

"Vučica" i Junajted ne mogu da se dogovore oko obeštećenja, Rimljani žele da dovedu Smolinga na još jednu pozajmicu, sa obaveznim otkupom i spremni su da plate 17 miliona evra za to, dok Junajted traži makar tri više.

Sa druge strane, Inter bi mogao Junajtedu da ponudi trampu, ako se u čitavu priču ne umeša Murinjo.

baner 6

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 25.07.2020
02:13

Nista od produzenja pozajmica to je samo zavlacenje, jedino dolazi u obzir jos godinu dana uz obavezan otkup.