"Đavoli" u klinču, Junajted kvari posao "rosonerima"?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 23.12.2019.
19:36
Izvor: Sportske.net

Tim sa Old Traforda bi da pojača odbranu.

EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT
EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Povezane vesti

U Milanu se nadaju da bi mogli da pojačaju odbranu već u januaru, ali sada su dobili jaku konkurenciju u borbi za potpis Žan-Klera Todiboa.

Katalonski Sport piše da se u trku za štoperom Barselone uključio i Mančester junajted.

Francuz će najverovatnije napustiti Nou Kamp u januaru kako bi dobio priliku da igra, uveliko se govori više o prodaji nego o pozajmici.

Junajted je već uspostavio kontakte sa "blaugranom" pošto je odlaskom Krisa Smolinga napravljeno mesto za jednog štopera.

Todibo je stigao ovog leta iz Tuluza koji je na ime obeštećenja zaradio tek milion evra, Barsa će sada zaraditi barem deset puta više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Monday, 23.12.2019
22:51

0pet ponavljam,najveci problem je De gea,u dvije utakmice vec nam je uzeo 5 bodova.

avatar
Opet Anonymous
Monday, 23.12.2019
22:38

Nama treba iskusan stoper a ne neki klinac koji tek treba da se dokaze...

avatar
5Agger5
Wednesday, 25.12.2019
10:41

Da li shvatate da nece ni jedan vrhunski stoper sa iole ambicije preci u junajted?! Da bi dobili vrhunskog stopera klub treba da pokaze najvece ambicije za sportski uspeh ili treba da se dovede vrhunski trener koji ce biti garancija uspeha jer to privlaci vrhunske igrace! Ovako mozete jedino kupiti nekog odbacenog iz vrhunskog kluba koji je i dalje dobar ali taj ce traziti ogromnu platu i tu dolazi do problema. Kupiti dobrog igraca koji svesno dolazi u klub bez ambicija samo da bi uzo novce je suludo! Najbolje je kupovati igrace zeljne fudbala bez obzira na to koliko imali godina! Bisaka je cist primer toga! Bolje cete proci sa klincem zeljnim fudbala i dokazivanja, naravno ako ima potencijala, nego sa istrosenim stoperom iz Juvea ili Barse! Vratiti Smolinga i kupiti Akea iz Bornmuta bi bilo idealno za Junajted! Ake je zeljan fudbala, provereno je dobar stoper, brz je, snazan i dobro cita igru! U kombinaciji sa Megvajerom on bi mogao da sece loptu protivnika dok su u tranziciji a megvajer bi mogo stajati nazad, povlaciti se i skidati duge lopte glavom ! Smoling je kombinacija njih dvoice i mogao bi da zameni bilo kojeg i eto ti super stoperski trio u Junajtedu! Medjutim, Junajted ce kupiti povredjenog i istrosenog Umtitija kojeg ce puno platiti i videces kako ce se zavrsiti sa time!

avatar
Opet Anonymous
Thursday, 26.12.2019
12:20

Ja Umtitija nigdje pomenuo nisam niti bih ga volio a sto se tice Smallinga i da bude najbolji u Seriji A ne zelim da se vrati i ovako smo ga se jedva otarasili. Gimenez, Škriniar, Romagnoli ,Koulibaly i Alderweireld, to je moj spisak stopera.

avatar
LUZERPOOL
Monday, 23.12.2019
21:09

Junajted bi pojacao odbranu kad bi Solskeru urucio otkaz.

avatar
mrancic
Monday, 23.12.2019
21:07

Megvsjer,Lindelof,yžTaunsebe,Džons,Roho.Još jedan i biće golova.U mreži De Hee.

avatar
mrancic
Tuesday, 24.12.2019
19:25

Ja ovo nisam ovako napisao.Junajted bez Smolinga ima 5 štopera.Nedostaju tri vezna igrača i špic.Do daljeg,jer niko neće u Junajted sredina sa Pogbom,Matićem i Mek Tominijem.

avatar
Opet Anonymous
Thursday, 26.12.2019
18:56

Nepotrebno gomilanje prosjecnih igraca, zaboravio si i na Baillya, bolje da imamo 4 dobra stopera nego toliko takvi kakvi jesu...

avatar
REVØLT
Monday, 23.12.2019
20:48

https://acmilan1899.com/french-billionaire-in-advanced-talks-to-buy-ac-milan/