Dogovor pao, Suarez kao Rakitić, poznati svi detalji!

Autor: Milovan Longinov
utorak 08.09.2020.
17:32
Izvor: Sportske.net

Preostala je još samo administracija.

Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta
Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Barselona i Juventus su postigli dogovor, Luis Suarez se seli u Torino za "siću".

Iako je bilo glasina da će Barsa raskinuti ugovor sa Suarezom, konačni dogovor je sledeći - Juventus će platiti simboličnu cifru i simbolični bonus koji će ukupno na Kamp Nou inkasirati do 10 miliona evra.

Verovali ili ne, Barsa se svog najboljeg golgetera odrekla na isti način kao i Ivana Rakitića. Novinar Mois Lorens, koji piše za ESPN i ima pouzdane izvor na Kamp Nou, potvrdio je da će Suarezov transfer biti po principu Rakitićevog.

Sevilja je platila Barsi tek milion i po evra uz dodatnih osam kroz bonuse u naredne dve godine. Tako nešto očekujemo i od transfera Luisa Suareza, koji će biti ozvaničen u narednim danima.

Posao je već završen, a Urugvajac jedino mora još da položi ispit italijanskog, kao neophodnu stavku za dobijanje italijanskog pasoša.

Nakon 198 golova tokom prethodnih šest godina, Luis Suarez će Lea Mesija, protiv svoje volje, zameniti Kristijanom Ronaldom, i biće zanimljivo gledati ovaj novi ubitačni tandem...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Saturday, 12.09.2020
15:19

posle sezone 2016-2017 njegova forma je u padu....sto se vidi kolko je postizao golova u sezoni....od te sezone svake sve manje i manje golova...a u januaru puni 34 god....zanima me kako ce biti kada vidi Kjelinija,....nece ga ugristi?

avatar
Mirjevac
Wednesday, 09.09.2020
01:18

Ja mislim da Barca nije glupa i da je za malo para prodala ovog igraca, ali niko nece da plati ili da kupi 34 godine igraca koji ima problema sa kolenima i koji ima previsoku platu za sadasnju krizu! Nemogu da shfatim da vi jedno te isto pisete da je odbacen ili da je poklonjen, sve to ne stoji, on Suarez nije morao da ode on je mogo da sedi na klupi jos do jula i da odsluzi svoj ugovor, ali on covek gleda svoj interes! Tako da ga je neko odbacio to ne stoji, on ima ugovor i on je vazeci, ako nece da ode onda barca tu nemoze nista, ali on pristaje da ode i to znaci da nije odbacen! Da je odbacen onda bi mu barca nasla klub a ovde je on sam naso klub!

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 08.09.2020
23:00

Ajde da i ovo vidimo

avatar
Badr Hari
Tuesday, 08.09.2020
22:52

Ako ne pomogne izlizanom da bude bar najbolji strelac u Italiji onda su džabe bacili milion i po evra. :D

avatar
juvealexx
Tuesday, 08.09.2020
19:43

Administracija odnosno dobivanje državljanstva je veliki problem i već se spominje da bi zbog toga cijeli transfer mogao propasti jer to traje a Juventus neće toliko "čekati" 😁

avatar
Johny_Quid
Tuesday, 08.09.2020
18:04

Ludnica 🤣 .. siguran sam da bi i Juve otkacio Ronalda zbog kesa ali bilo bi too much i za njih cak