Donaruma saopštio odluku, Milan mora da promeni planove!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 07.07.2019.
10:25
Izvor: Sportske.net

Golman ne ostavlja mogućnost da se predomisli, kako će to uticati na prelazni rok?

Epa/Daniel Dal Zennaro
Epa/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

Donaruma je na prodaju, nije tajna, Milan želi da pokrije gubitke tako što će se odreći najskupljeg igrača, uz novac, oni žele da se oslobode i plate golmana "Azura" koja je šest miliona evra.

Ponuda koja je stigla od PSŽ je bila potcenjujuća, 20 miliona plus Areola, nije ni razmatrana, a Donaruma je ovih dana Maldiniju i Bobanu saopštio da ne želi da napusti klub.

To će sada promeniti planove "Rosonera", oni moraju da prodaju nekog od vrednijih igrača, kako bi popunili rupu u finansijama, ali interesovanja ima još jedino za kapitena Romanjolija koji je nedodirljiv i eventualno Susa.

Milan je već trošio u prelaznom roku, stigli su Krunić, Benaser i Teo Fernandez, i dalje žele Veretua, kao i napadača Reala Marijana Dijaza, ako uspeju da prodaju Andre Silvu.

Očekuje se da klub napuste i Borini, Kesi, možda i Kutrone, mada mladi napadač nema ponuda, a Lukas Bilja bi mogao da se preseli u Fiorentinu.

Traže i jednog štopera, pregovaraju oko Lovrena, alternativa je Nastasić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MottiYazata
Sunday, 07.07.2019
15:05

Steta sto nasa legendarna osmica ne moze da igra u Engleskoj, mogli smo ga nekom tamo utopiti za lepe pare. Ako ode Kutrone, slobodno moze i Romanjoli pa i Djidjo, a ako Viola uzme Bilju sledece tri godine da im pustamo utakmice u znak zahvalnosti, a cisto sumnjam da ce se to desiti, spor je i trom a Komiso sad valjda planira nesto vise za Violu a ne da popunjava broj. Kesija ne prodavati osim ako se ne dovede neka bolja zamena za njega, tipa Naingolan Radja. Ako Sari ne bude racunao na Matuidija, moze i on, ionako su on i Kesi tu slicnih godina xD

avatar
Offside
Sunday, 07.07.2019
14:03

Pa Susa i treba prodati!To ne bi bio gubitak vec veliki dobitak i kotist za Milan!Ostaviti i Donarumu i Romanjolija a prodati Susa i Kesija.

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
14:47

Donarumu i Susa, ne Kesija i Susa.

avatar
Fausto87
Thursday, 11.07.2019
13:16

Ako toliko voli klub zasto ne produzi ugovor za manju platu? To su igrarije njega i onog kepeca Raiole da izmuzu jos malo para od Milana...

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 08.07.2019
18:50

LAKO ne moze sigurno:-D

avatar
Offside
Monday, 08.07.2019
12:11

Pa iskreno,pod uslovom da je istina,mene je Donaruma sa ovom odlukom kupio!Ja ga ne bih prodavao ako vec zeli da ostane.A Kesija sam naveo jer mislim da za njega Milan moze da uzme dobre pare i da lako nadje zamenu.

avatar
MarioJ
Sunday, 07.07.2019
10:55

Donarumi kao najtalentovanijem Italijanskom golmanu je suđeno i prirodno da nastavi karijeri u najvećem klubu na Apeninima, Juventusu i nastavi tradiciju supertalentovanih prethodnika Zoffa i Bufona.

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
10:37

Osim mozda tog dela za Nastasica mada ni ne mogu da te krivim jer ni nasi kao da vise ne znaju ko im je prva opcija od njih dvojice no dobro, ionako nije rec o igracu koji bi bio starter na neke duze staze, a Matija i nije logican izbor jer je pretezno levonog (znam da moze i desnom, ali, zato i pisem pretezno) igrac, a tu je A.R. neprikosnoven. Rekapitulacija gradiva: * (ovo znaci da prodaja (jos) nije iskljucena) Donaruma (Reina, Plizari)- Konti (Kalabria), Kaldara/Kjaer (idealan za ono sto sad trazimo), Romanjoli (Musakio, Djalo), Ernandez (Laksalt/Abanda)- Neves/Toreira/ Tonali/Paredes/Vajgl (Benaser)- Kesi (Krunic), Sebaljos- ne gubim nadu (Bonaventura)- Paketa (Calhanoglu)- Silva (Kramaric), Pjontek (Kutrone). Ako prodamo nekog napadaca, trebace nam cak dvojica novih umesto ''samo'' jednog, mnogo je to posla, a mi smo kilavi i bas se (ko)prcamo.

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
10:31

Najvredniji igrac je Romanjoli. Porodica Donaruma zaradjuje cak SEDAM miliona jer se Antonio slepa uz mladjeg bracu tako da slobodno moze da se kaze da ovaj malac indirektno zaradjuje i tih dodatnih milion evra koje dajemo za treceg golmana, a ni drugog ne placamo bas malo koliko god on dobar bio. Za Susa nema ama bas nikakvih ponuda i on nas opet koci kao i pre dva leta, a Romanjoli apsolutno nije na prodaju. Dalje, Benaser jos uvek nije stigao, a Teo se preziva Ernandez, cak na pocetku njegovog prezimena u originalu nije F nego H, da je F(ernandez), onda bi se i citalo tako. Osim toga, sve ostalo si solidno napisao, i vise nego korektan tekst Hahaha A da moramo da promenimo planove, moramo, to je ocigledno.