Došao za 80 miliona na "Bernabeu", a posle godinu dana odlazi!?

Autor: Sportske Net
četvrtak 11.05.2023.
20:30
Izvor: Sportske.net

Neko mora da ode...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Aurelijen Čuameni bi ovog leta mogao da napusti Real Madrid, a buduća destancija bi mogla da mu bude Engleska, odnosno Liverpul.

Kako prenosi ,,Four Four Two" Jirgen Klop je zaintersovan za vezistu, a već je najavio da će njegov tim ovog leta biti aktivan na tržištu. 

Imajuć i u vidu da bi saga oko dolaska Džuda Belingema mogla da bude uskoro gotova i da bi fudbaler Dortmunda uskoro mogao da postane ,,beli", Toni Kros potpisao novi ugovor, a Luka Modrić samo što nije, jedino ko bi mogao da izvisi usled velike konkurencije je mladi Francuz. 

Čuameni nije prvi izbor Karla Anćelotija, često počinje sa klupe, gotovo uvek, uprkos tome što je plaćen 80 miliona evra. ,,Four Four Two" dodaje da su pregovori Liverpula i Reala već počeli, a uskoro se očekuju i vesti o njihovom napretku.

Dolazak Belingema bi znatno ispraznio kasu Reala jer se radi o poslu od oko 150 miliona evra, a kako se spominje i moguć novi pokušaj dovođenja Kilijana Mbapea, što je manje verovatno, ali je jasno da će Realu trebati ozbiljan kapital za letni prelazni rok. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke