Došlo vreme da i Njukasl kvari planove najjačima!

Autor: Nikola Miloradović
subota 18.04.2020.
16:52
Izvor: Sportske.net

"Svrake" bi da pazare u Barseloni.

EPA/LINDSEY PARNABY
EPA/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Kako stvari stoje, Njukasl dobija nove vlasnike, kraljevsku porodicu Saudijske Arabije.

Šeik Mohamed bin Salman će otkupiti klub od Majka Ešlija za oko 300 miliona funti, a onda će uložiti značajan novac kako bi stvorio ekipu sposobnu da se bori za titule i igra u Ligi šampiona.

Spekulacije su brojne, što se tiče pozicije trenera, čini se da je jasno da se Stiv Brus neće zadržati na klupi i pored realtivno dobre sezone na "Sent Džejms Parku".

Navijači priželjkuju povratak Rafe Beniteza, ali se šuška da bi "Svrake" mogao da preuzme i bivši trener Juventusa Maks Alegri.

Ukoliko bi Italijan seo na klupu Njukasla, spekuliše se da bi jedno od prvih pojačanja kluba sa severa Engleske mogao da bude iskusni vezista Barselone Arturo Vidal.

Alegri je sarađivao sa Čileancem u Torinu, dobro se poznaju i 32-godišnji fudbaler bi rado ponovo radio sa italijanskim stručnjakom.

Zbog toga bi navodno bio spreman da odbije i ponnudu Mančester junajted, koji je takođe zainteresovan za njegove usluge, ali i Intera, gde ga od minulog leta traži Antonio Konte.

Bonus

"Ratnik" još uvek nije nastupao u Premijer ligi, ovo bi bila idealna prilika, jasno da bi imao i velika primanja, novi vlasnici neće štedeti, pa se čini da bi Njukasl već ovog leta mogao da pomrsi račune brojnim evropskim klubovima, za početa Interu i Mančester junajtedu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Saturday, 18.04.2020
18:27

Ako nadju način da izbegnu FFP sa par top pojačanja Newcastle lagano može da bude u borbi za Evropu sledeće sezone. Naravno prvo moraju dovesti jako ime na klupu tipa Alegri koji će lakše da privuče dobre igrače i onda mogu da angažuju neke slobodne igrače i neke iskusne i jeftine igrače. Neki jači od tih igrača moraju da potrče za parama da bi završili u Newcastleu ali ništa nije nemoguće što znamo iz primjera Anži
Gece, Lallana, Fraser, Mertens, Kurzava, Willian su neki besplatni igrači koje mogu probati dovesti, a mogu i juriti iskusne igrače koji griju klupu i koji su višak ali koji su kvalitetni (za tim kao Newcastle) tipa Neto, Vidal, Lovren, Shaqiri, Smaling, Kolašinac...

Novi menadžer svraka ima da igra FM ovog ljeta

avatar
Mirjevac
Saturday, 18.04.2020
18:08

Evo i sad ovde se vidi da su barcini igraci cenjeni i da du na ceni, neko tamo id realaca i od liverpulaca, i onih navijaca inter, rekose da barcin Vidal nevredi ni pet miliona kad se trebalo menja za Lautara, a njega traze mnogi klubovi, i ako je ovo tacno on ce otici za preko 30 miliona, zivi bili pa videli! Barca ima puno ihrada na prodaju i oni vrede dobrih para, i kad ja napisem da barca nije u krizi oni neveruju, posto barca ima puno igraca da proda! Barca je pre tri gidine prodala Nejmara i za te pare kupila dva skupa igraca, i odatle je samo jednog kupila skupog a to je Grizman za 120 miliona i to je skiro godina i odatle barca nije trosila oare, i od cega i zbog cega je mogla da ode u bakrot ili u krizi, kad ona naj bolje posluje id svih klunova? Barvi ide 58% posto zarade na plate, Realu ide 48% od zarade na plate, real se zimus otrosio kupovao vise igraca, barca nije i iz lohike real je losijoj finansijskoj krizi id barce!

avatar
RocknRolla
Saturday, 18.04.2020
19:49

Prso si tebra kao sisarka. Kazes samo Grizman,a gde je De Jong,Semedo i ostala veca ulaganja pored Kutinja,Dembelea i Grizmana? Da se ne pominju raniji promasaji jer ih je bilo previse.

avatar
Mirjevac
Saturday, 18.04.2020
22:44

Ako idemo mnogo dalje, onda da se kaze koliko je barca prodavala svoje igrace sirom evrope i to u velikim klubovima, ja sam samo racunao zadnje tri godine! Znaci lepo stoji Nejmar 222 kupljeni Dembele, Kutinjo, znaci posle dve godine kupljenGrizman i to je batca isplatila iz dzepa, a da ona dva Kutinja i Dembelea kupila za pare od od Nejmara, i sta tu nije jasnoo? De Jong je 60 milionna to je investicija koja i dalje traje, kao sto je i sa Grizmanom i on je investicija koja traje, Semedo je tu i on je za nekih 35 miliona a to je za velike klubove nista od investicija, ali Semedo je tu igra i to je investicija koja traje! A koliko je barca samo prodala svoje igrace, pogledaj malo samo koliko njenih igraca igra u spaniji, i koliko ih ima na pozajmici! Real kupio Hazara za 120 milionapplus bonus, Militao 50 plus bonus, Jovic 60 plus bonus, i nijedan nije standardan i ne igra a ivensticija je bila oko 250 miliona, sta je i gde je Bejl, Rodrigez i jos neki, a da real nijednog igraca za dobre pare nije prodo!

avatar
Vejn Runi
Saturday, 18.04.2020
17:48

Kao kad u FM15 na Editoru nabijem milijarde osrednjem klubu.Tako isto i Šeici urade u realnom fudbalu...