"Efekat Klop" kvari posao velikanima, Liverpul spremio 80 miliona

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 28.11.2019.
17:19
Izvor: Sportske.net

"Redsi" spremni za letnju kupovinu.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul iza sebe nije imao ko zna kakvo sadržajno leto kada su u pitanju transferi, ali naredne godine čini se da će biti totalno drugačija priča.

Prema pisanju nemačkih medija, Kai Haverc je odlučio da kao prioritet stavi upravo tim sa Enfilda kada bude birao svoju sledeću sredinu.

To bi trebalo da se dogodi na kraju sezone, Leverkuzen ima sve manje mogućnosti da ga zadrži, pa će talentovani vezista najverovatnije napustiti Bajer.

Mančester junajted, Barselona, Juventus, ali i Bajern su se spominjali kao zainteresovani klubovi, međutim 20-godišnji fudbaler "farmaceuta" se odlučio za Liverpul, i to zbog Jirgena Klopa.

Haverc

"Redsi" će morati da pripreme veliki novac za njegov potpis, Nemac je procenjen na čak 80 miliona evra što ipak ne bi trebalo da predstavlja problem za prvaka Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Friday, 29.11.2019
18:29

Da je dobar jeste ali ja nikad za njega ne bih dao toliki novac za njega on ako se odluci ici negdje to je samo Bayern, siguran sam u to. Zasto bi uopste rizikovao sa drugom ligom...

avatar
RaZZoR (6x)
Friday, 29.11.2019
00:17

Kad macke nema misevi kolo vode, u ovom poslu se na kraju pita macka za sve, misevi otpadaju logicno

avatar
NikkiCFC
Friday, 29.11.2019
21:33

Kakvi misevi, kad je Liverpul doveo igraca kog su hteli top klubovi? Vi mozete da dovedete samo solidne igrace kao sto su Mane, Salah pa da ih onda napravite u world class.

avatar
RaZZoR (6x)
Saturday, 30.11.2019
00:41

Alison (Real,Celzi) mada Celzi ne moze ni pomirisat te "top" klubove...A kad smo vec kod manjih klubova, Ox je naprimjer odbio vecu platu i izabrao Liverpul ispred Celzija.
Van dajk je izabrao Liverpul ispred svih Engleskih velikana.
Eto dosta ti je, a ostale igrace koje imamo Celzi nece nikad imat, Mane je bolji igrac od citavog Celzija a to da imamo dobre skaute i menadzera koji pravi od igraca masine nije nas problem...Liverpul je doveo samo Alisona i Van Dajka za velike pare i zavrsio posao koji ce donijet dosta trofeja, vec su 2 uzeta tako da bolje ti je da sutis...Malo.jest tuzno kad platis Drinkvotera 25 miliona pa ga prodas za sicu, il tamo nekog prosjecnog golmana koji na svakoj drugoj utakmici pokloni gol protivniku...Da da kad macke nema misevi kolo vode, ja ne znam dal bi i jedan igrac na planeti izabrao prije celzi od liverpula, pa nema takvih budala Niki druze moj

avatar
Red blood
Thursday, 28.11.2019
22:54

Kao i u slucaju prvo glasina oko Mbapea,a posle i Sanca,ne verujem u ovakav ishod.
Mislim da ce Bayern biti veliki favorit,kao i u slucaju 80% nemackih fudbalera koje Bayern pozeli.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 28.11.2019
20:15

Nece on u englesku...

avatar
Benz9
Thursday, 28.11.2019
18:52

Juče bio 130, a danas 80...ako sačekaju do sutra možda bude i 30 ko zna..