Euforija u Mančester junajtedu sve veća, zvezda u nastajanju sve bliže!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 24.03.2020.
17:07
Izvor: Sportske.net

Već dva meseca se radi na ugovoru.

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Mančester junajted bi mogao da dobije ogromno pojačanje predstojećeg leta.

Oni su bacili oko na Džejdona Sanča, fudbalera Borusije iz Dortmunda koji je u prethodne dve sezone oduševio fudbalsku javnost svojom brzinom i lucidnošću.

Njegova cena je, samim tim, ogromna, veruje se da bi Borusija iz Dortmunda mogla da traži i čitavih 100 miliona funti, ali je pitanje i koliko će pandemija uticati na cene fudbalera.

Sančo želi nazad u Englesku, prošao je školu Mančester sitija, ali je jedan od nekoliko engleskih fudbalera koji je svoju karijeru gradio u Nemačkoj.

Već dva meseca Mančester junajted radi na ugovoru ovog momka, sada je navodno sve spremno i čeka se samo da Sančo pristane, a najveći problem u čitavoj priči jeste Borusija iz Dortmunda i njihova potraživanja.

To je, za sada, najveća prepreka, ali definitivno da je Sančo korak bliže Mančester junajtedu.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Wednesday, 25.03.2020
14:34

mislim da ce biti greska da odabere MU, zasto? nece igrati LS i jedne sezone igraju drugu igraju LE, nisu vise kao pre stabilan klub koji igra uvek LS i konkurise za titulu u PL....prosla su slavna vremena MU, ja da sam na njegovom mestu birao Liverpul, pa cak i Celzi, sigurno nece u MS gde su se njega lako odrekli...

avatar
Dorotej
Wednesday, 25.03.2020
11:52

Džejdon Sančo je precenjen. United treba da se ugleda na Liverpul, da kupuje igrače na mestima koja su mu kritična. Ekipa je šuplja ne nekoliko mesta, zato je tu gomilu love za Sanča pametnije uložiti u 2-3 igrača.

avatar
Offside
Tuesday, 24.03.2020
23:05

Ne znam bas koliko je pametno izabrati UTD u ovom trenutku.Jedino ako (a nadam se da je tako) budu poceli ozbiljnije da se pojacavaju na krilima Fernandesa.U suprotnom ovo bi mu bio korak unazad u karijeri sve dok ne bi stvari ponovo postale bolje u UTD-u.Svakako da bi mu bolja opcija bio Cezli,Liverpul ili Siti mada je pitanje i kakva je tu buducnost u naredne 2 god.A meni nije jasno gde je Perezu bila glava kada je kupio Azara za 100. mil. i 29 godina pre nego Sanca koji je mladji i svakako perspektivniji ako racunamo godine...

avatar
Karambol
Tuesday, 24.03.2020
18:10

Juce su mediji pisali kako Sanco vredi 198 milki, kako sad 100 miliona funti 😂

avatar
Man united
Wednesday, 25.03.2020
15:19

То га је проценио ИФФХС. И друге су преценили. Реалнији је трансфермаркт. Тамо је 130М евра.