Everton hoće engleski tandem, stižu pojačanja iz prestonice!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 24.06.2018.
23:11
Izvor: Sportske.net

"Karamele" imaju velike ambicije, ali do sada nisu ozvaničili nijedan posao na transfer pijaci.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Ekipa sa "Gudison parka" postavila je za trenera Portugalaca Marka Silvu, dok su na mesto sportskog direktora postavili Holanđanina Marsela Brandsa, koji je prethodnih godina radio u PSV Ajndhovenu.

Sprema se potpuna rekonstrukcija u njihovim redovima, novi sportski direktor planira da proda 10ak igrača, biće i velikih pojačanja, kako je transfer budžet kluba procenjen na 100 miliona funti (oko 114 miliona evra), a izvesno će biti i veći kada prodaju nepotrebne igrače.

Spekuliše se o velikom broju igrača, a sada se u engleskim medijima pojavile informacije da "Karamele" žele veziste Čelsija i Arsenala.

U pitanju su Ruben Loftus-Čik i Džek Vilšir.


Loftus-Čik je imao vrlo dobru sezonu na pozajmici u Kristal Palasu, vratio se na "Bridž", ali je pitanje da li će dobiti priliku da se dokaže u plavom dresu naredne sezone, posebno jer se još uvek ne zna ko će predvoditi "Plavce".

Što se tiče Vilšira, on je obelodanio da napušta Arsenal, žele ga turski Fenerbahče, ali i Vest Hem, a sada je u trci i Everton. Momku koji je ponikao na "Emirejtsu" ugovor sa "Tobdžijama" ističe za koji dan, te će kao slobodan igrač potražiti novu sredinu.

Čini se da bi ovo bio dobar potez uprave Evertona, Loftus-Čik je ostavio dobar utisak ne samo u Palasu, već i u dresu reprezentacije Engleske, a uspeo je da se nađe i na Mundijalu u Rusiji, čak ima i solidnu minutažu u timu Gereta Sautgejta i to sasvim zasluženo.

Što se tiči Vilšira, nema sumnje da poseduje ogroman talenat i veliki kvalitet, a Everton se čini kao prava sredina za njegov dalji razvoj.

Njegov najveći problem su povrede i "aktivnosti" van fudbalskih terena, ukoliko to dovede u red, mogao bi da bude sjajno pojačanje za veliki broj ekipa iz Premijer lige, pa i za Everton.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Monday, 25.06.2018
14:34

Loftus je odlican igrac, izgleda su ga u Celziju procenili kao Salaha, De Brujnea i Lukakua. Moje misljenje da uz Kantea on mora da igra u Celziju.

avatar
Mangus
Tuesday, 26.06.2018
10:30

Nisam navijac Celzija, ali svaka od tih situacija je drugacija. Salah nije mnogo pokazao u Celziju, "porastao" je tek u Romi kako valja. Lukaku je i sam hteo da ide jer nije igrao dovoljno, Celzi tu nije imao mnogo izbora, a De Brujne je cista greska.
A pogresice i sa Cikom ako ga puste, nema pitanja tu.

avatar
Zauvek Plavac
Monday, 25.06.2018
11:49

Čelsi je lud ako opet pusti Loftus-Čika da ode, treba mu dati šansu jer je pokazao da je veliki talenat.

avatar
foreverblue
Monday, 25.06.2018
03:01

Loftus-čik ostaje 100%, trebalo bi da ima dobru minutažu, možda čak bude u prvoj, nek se dobro pokaže na pripremama, tako je mouzes došao tu gde jeste.

avatar
Consigliere 1927
Monday, 25.06.2018
00:07

Loftus je ozbiljan igrac. Bolje da predje u pravi klub poput Evertona, a ne da se pati u onom sramnom Celziju iz koga svi beze.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 24.06.2018
23:51

Celsi je porucio Lotus Ciku da ne ide nigde. Imace on veliku minutazu. Ocekujem da bude starter. On, Kante i skupoceno pojacanje. Klupa Barkli, Bakajoko... A Fabregas i Drinkvoter mogu da idu.

avatar
10BillionXD
Sunday, 24.06.2018
23:21

Schneiderlin, Davies, Gueye... nisu Cheek i Wilshere potrebni koliko pojacanja u zadnjoj liniji!