Ferguson glumio "vodiča", Junajted doveo novu nadu Engleske?!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 09.03.2020.
21:16
Izvor: Sportske.net

Karington centar imao zanimljive posetioce.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Mančester Junajted je procvetao od dolaska Bruna Fernandeša. Od kada je Portugalac kročio na teren u dresu "crvenih đavola" Solskjerov tim ne zna za poraz te se "Old Traford" probudio i ponovo nada Ligi šampiona.

Ed Vudvord je uspeo da smanji nezadovoljstvo navijača, izgleda da je direktor Junajted uz pomoć legendarnog Škota stigao da kapariše i novo pojačanje.

Engleski mediji pišu kako je porodica Džuda Belignema bila u poseti "Karington" trening centra, navodno ih je sam Aleks Ferguson dočekao kako bi im predstavio uslove koje Junajted može da ponudi.

Šesnaestogodišnji fudbaler Birmingema već mesecima uživa pažnju velikih klubova. Pored "đavola" tu su još Arsenal i Siti, pominjao se Dortmund kao najveći rival, ali za verovati je da posle "Fergijevog" obilaska šanse rastu u korist Junajteda.

Mladi vezni igrač je dete Birmingema, spekuliše se da bi suma od 35 miliona funti bila dovoljna za njegov dolazak.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 09.03.2020
23:02

Zdravo , ja sam SAF i zelim da Vas sin igra za Man.United ! Tata - OK , dogovoreno

avatar
Darko0071
Monday, 09.03.2020
22:48

Jos malo pa ce deca vredeti I 100m..kud ode ovaj fudbal.

avatar
The Red Army
Wednesday, 11.03.2020
12:13

Ovaj klinja sa 16 godina ima sezonu u championshipu, veruj da vredi 30

avatar
Grobbelaar
Monday, 09.03.2020
22:47

Ovaj dečko još nije napunio 17. a već iza sebe ima sezonu u Championship-u!! Veliki potencijal i neko ko će vrlo verovatno obeležiti ostrvski fudbal u idućih deceniju-ipo. OGS je očito do tančina iskopirao metodologiju rada SAF-a, i zna da forsiranjem mladih igrača možda neće postići instant-uspeh, ali da dugoročno može računati na povratak na stare staze slave i uspeha.

avatar
Hannibal Lecter
Monday, 09.03.2020
23:16

daleko je on od SAF

avatar
The Red Army
Tuesday, 10.03.2020
21:13

A ti znas? Pa ni SAF nista nije osvojio prve 4 godine, nije krenulo sve glatko, trebalo je vreme da usadi u klub neke temelje, mnogo je to vise od samo taktike i igraca... Solsker sve dobro radi, ma odlicno, cisti igrace koji nisu za utd, dovodi pravi tip igraca i fura pravu filozofiju, a malo je i reci da predstavlja klub izvanredno sto u medijima sto van njih... Tek je 4 igraca doveo, videces na leto kad dovede jos par njih, to ce biti skroz druga dimenzija, ovoj ekipi sto je napravio fale 2,3 igraca da budu u borbi za titulu