Fiorentina odbila veoma izdašnu ponudu za Kalinića!

Autor: Boban Filipović
petak 26.08.2016.
22:18
Izvor: Sportske.net

"Lubičastima" ni 30 miliona evra nije zvučalo dovljno primamljivo da bi pustili hrvatskog reprezentativca, piše italijanska štampa.

BETA/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
BETA/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Povezane vesti

'Calciomercato' piše da Fiorentina nije prihvatila ponudu Napolija za Nikolu Kalinića od čak 30 miliona evra.

Napolitancima je stigla ponuda za Gabijadinija od Evertona u istom iznosu (25 + 5 na ime bonusa), ali pošto su odbijeni od starne Toskanaca propala im je prilika da prodaju svog napadača 'Karamelama'.

Podsetimo, vicešampion Italije je ovog leta ostao bez svog najboljeg strelca Gonazala Iguaina, koji je otišao u Juventus, trener Maurisio Sari smatra da Gabiadini ne može da iznese taj teret i da nema kapacitet da nosi ekipu golovima, a pošto je propao plan da se dovede Kalinić Napolitancima ostaje samo da jure golgetera do kraja prelaznog roka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 27.08.2016
12:18

Hvala Bogu sto su odbili!

avatar
Saturday, 27.08.2016
11:52

Hvala redakcijo jos jednom:-D

avatar
Filip MUFC
Saturday, 27.08.2016
09:55

Ne znam, po meni Gabiadini je bolje rešenje od Kalinića iz razloga što je mlađi, a i videlo se u odsustvu Iguaina prošle sezone da je odlično odigrao svaku utakmicu, a pritom ne mora da se uklapa u tim.Istina je da ne može da izgura celu sezonu, ali uz nekog igrača za rotaciju može.Ali opet treba naći dobru a jeftinu rotaciju.

avatar
La Joya
Saturday, 27.08.2016
08:00

Gabijadini 5 puta bolji igrac od Kalinica, vise trci, pokretljiviji je, moze da igra na svim pozicijama u napadu, kreativan je, ima dobar sut, ume da daje golove, raznovrstan igrac, dok Kalinic moze da da gol jedino ako ga saigraci hrane loptama.