Florentino Perez rešio da aktivira "buy-back" klauzulu

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 09.04.2018.
19:13
Izvor: Sportske.net

Ovog leta će na 'Bernabeu' po svoj prilici biti repriziran "slučaj Karvahal", samo što će u glavnoj ulozi biti zadnji vezni.

BETA/AP Photo/Paul White
BETA/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

'Kraljevski klub' je odlučio da vrati Omara Maskarela.

Reč je o igraču kog je leta 2016. godine prodao Ajtrahtu iz Frankfurta, ali i tom prilikom zadržao mogućnost o "pravu preče kupovine".

Maskarel se odlično pokazao u Bundesligi i uslediće povratak u Real.

'Los Blankosi' će tako primeniti istu taktiku kao u slučaju Danija Karvahala pre nekoliko godina, isto tako je i desni bek zaobilaznim putem preko Leverkuzena izborio status prvotimca.

Maskarela je Real doveo u svoj omladinski pogon kao jednog od najtalentovanijih igrača na Kanarskim ostrvima, u seniorskoj konkurenciji je nastupao za B i C tim Reala, dobio je priliku da upiše samo jedan nastup za A tim, a pre no što je otišao u Nemačku kalio se na pozajmicama u Derbi Kauntiju i Sportingu iz Hihona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Tuesday, 10.04.2018
14:45

Kupice ga samo da ga preprodaju kao i Morati,Sebaljosa,Ljorentea itd.Perez ne propusta prilike da zgrne Kes.

avatar
Los Vikingos
Monday, 09.04.2018
20:52

Ne znam kakav je Maskarel, ali mislim da je nepotreban s'obzirom da se ni Ljorente nije naigrao pored Kazemira, pa nece se ni on. Aktivirao bih klauzulu Marijanu i dao mu sansu, ove sezone samo u ligi 1 ima 17 golova.

avatar
Luka Modric
Tuesday, 10.04.2018
09:25

Ma preprodat ce ga..kao i moratu..e sad sto se marijana tice ja mislim da ne postoji fan reala koji ne bi htio da se on vrati..lik je zvjer a to smo svejedno i znali jos dok je za real igro..mada i mayoral nije los cim dobije sansu da igra..ubiti svi su dobri osin benzeme a jedino benz igra lol