Galijanijeva španska misija, štoper pred vratima, poklon od Barse?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 15.07.2016.
10:08
Izvor: Sportske.net

Adrijano Galijani otputovao na Pirineje, jedan posao će završiti danas, za drugi se uzda u svog kuma Arijeda Brajdu.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Milan pokušava da se pojača, novca nemaju, tačnije zavise od prodaje Karlosa Bake. Kolumbijac bi trebalo da pristane na ponudu Vest Hema, u pitanju su 25 miliona evra, a za deo tog novca Milan će kupiti Matea Musaća.

Odlični Argentinac iz Viljareala bi trebalo da formira štoperski tandem sa Romanjolijem, Galijani je u Španiji kako bi završio posao, ne želi da se umeša neko drugi i preotme mu pojačanje kao što je bio slučaj sa Pjacom.

Ali, to nije sve, Milan želi Ardu Turana.

Turčin je na izlaznim vratima Barse, Galijani će se videti sa kumom, Arijedom Brajdom koji je sada transfer savetnik u Barseloni. Milan se nada da bi Turana mogao da dovede na pozajmicu sa pravom otkupa.

Time bi praktično dobili sjajnog igrača, ali i ostavili prostor Kinezima, ako kupe klub da narednog leta ulože dodatni novac u ovog igrača.

Od igrača Barselone pominju se još Adrijano i Vermalen, kao i Teljo, ali ovaj poslednji čeka ponudu Totenhema, dok dvojica defanzivaca nisu ipak prioritet za "Rosonere" koji danas putuju u Francusku, u Bordou ih čeka duel sa Žirondincima, na kome će Montela proveriti neke nove igrače...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
puyol
Friday, 15.07.2016
10:38

Haha al su prsli plati pa vodi, iako mislim da Arda neće otići ako ode verovatno će Barsa tražiti novac odmah. Šteta za milan nekad veliki klub sa sedorfom Pirlom Kakom itd. Sad bukvalno prosijaci, a nije da Silvio nema novca on je jedan od najbogatijih italijana.

avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 16.07.2016
12:51

rece covek koji je do juce navijao za barselonu s ardom...tad je bio vrh...a sad je truba....nznm kako.....da je igrao za barselonu pa da moze da se uporedi s igrama u madridu...pa i da ti poverujem da smo truba klub...ako arda dodje u milan bice starter ne zato sto milan nema igrace vec zato sto zasluzuje da igra a ne da sedi na klupi...vama da je rezim sprovodjen kao ostalima vi bi bili u drugoj ili trecoj ligi....zbog muljanja...i transfera za koje niko nzna odakle novac...

avatar
Friday, 15.07.2016
10:24

Citao sam da Real Madrid opet trazi De Silja kao alternativu za Marsela, a ako ne budu uspeli da ga dovedu, okrenuce se Alabi, Rodrigezu i(li) Gaji:-)

avatar
chaki
Friday, 15.07.2016
10:55

Sto bi alaba i rodrigez sedeli na klupi,jedino gaju da dovedu...

avatar
Friday, 15.07.2016
14:12

Mozda onda prodaju Marsela? De Siljo bi bio rezerva, a ta trojica su kadri da igraju i u prvom timu, narocito Alaba i Rikardo (Gaju nisam bas gledao, ali ne bi me uopste cudilo kad bi odmah mogao i on da igra), to je sigurno.

avatar
Barca4ever
Friday, 15.07.2016
13:20

Gaja je jedan od 5 najboljih levih bekova na svetu.Ne bi ni on sedeo.

avatar
Los Vikingos
Friday, 15.07.2016
12:52

Real se izjasnio oko toga jos pre Evropskog, Coentrao ostaje u Realu, tako da nema nista od dolaska novog levog beka.

avatar
Friday, 15.07.2016
10:21

Turan i Musaci bi bili dobar posao. Medjutim postoji bojaznosta da ne bude ko za Vicela, Iska i jos neke sto su pominjani proslog leta ko moguce mete.

avatar
Friday, 15.07.2016
10:10

25 ili 27? Turan bi nam odlicno dosao, pozajmica je mozda i idealno resenje.

avatar
cukambre
Friday, 15.07.2016
11:06

Jesu ovi zutaci kupili Milan il se jos pregovara?

avatar
Friday, 15.07.2016
14:09

Odlozeno je za kraj jula. Cak i danasnji datum je spominjan kao dan kad ce biti potpisat preliminarni ugovor jer je pisalo da ce Galatioto koji posreduje u pregovorima ostati u Milanu do petka, ali ko to bre vise zna sta oni rade...